Skip Navigation Links

Gazetecilerden Yurt Dışında Marş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kazakistan-Kırgızistan sınırında Türk Bayrakları ve marşlarla kutladılar

Gazetecilerden Yurt Dışında Marş

Gündem   A+a-

 
Kazakistan’da yapılan ve üç ülke gazetecilerinin katıldığı Türk Dünyası 3. Gazeteciler Şurası’na katılan Türk gazeteciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kazakistan-Kırgızistan sınırında Türk Bayrakları ve marşlarla kutladılar.

Aralarında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ın da olduğu gazeteciler gurubu, tam sınır noktasında durarak, Türk Bayraklarının altında İstiklal Marşımızı okudular. Çeşitli marşlar da söyleyen Gazeteciler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yurt dışında kutladılar.

İGC Başkanı Veysel Cıncık, ‘’inanın yurt dışında en önemli Milli Bayramımızı Türk Bayraklarını sallayarak, İstiklal Marşımızı söyleyerek kutlamak bize büyük bir heyecan yaşattı.”dedi.

TGF Genel Başkan Yardımcısı Cafer Esendemir de “Bayrağımızı Orta Asya’da dalgalandırdık. Türkiye Fazeteciler Federasyonu başkanları olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kazakistan- Kırgızistan sınırına yakın kutladık. Marşlarımızı ve İstiklal Marşımızı gür sesle söyledik. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.”şeklinde konuştu.
Gazeteciler, 3 gün süren Türk Dünyası 3. Gazeteciler Şurası için Kazakistan Almaata,Türkistan ve Çimkent'e gittiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet