Skip Navigation Links

Kaymakam Sarı ve İşadamı Metin Yıldız’a Forma Hediyesi

Arsuz'un güçlü spor kulüplerinden Arsuz Gözcülerspor,yeni başkan Sinan Kirmit ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte emin adımlarla ilerliyor.

Kaymakam Sarı ve İşadamı Metin Yıldız’a Forma Hediyesi

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinin güçlü spor kulüplerinden Arsuz Gözcülerspor, yeni başkan Sinan Kirmit ve  yönetim kurulu üyeleriyle birlikte emin adımlarla ilerliyor.
Arsuz Gözcülerspor Kulübü’nün altyapısını güçlendirmek ve liglerde mücadele eden takımlarının başarısı için kolları sıvayan Başkan Sinan Kirmit ve yönetim kurulu, başta Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın desteği olmak üzere, işdünyasından da büyük destek görüyor. 
Desteklerinden dolayı Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’ya Arsuz Gözcülerspor’un 10 numaralı Musa Sarı yazılı formasını hediye eden Başkan Sinan Kirmit ve yönetim kurulu üyeleri, kulübün başarısı için verilen mücadeleye verdiği açık destekten dolayı Kaymakam Sarı’ya teşekkür ettiler. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da, ilçede spor kulüplerinin gelişmesi, sadece futbolda değil diğer spor dallarında da faaliyet göstermesi için her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirterek, kulüp başkanı Sinan Kirmit'in şahsında yönetim kurulu ve tüm taraftarlarına teşekkür etti. 
 

Metin Yıldız’a Özel Teşekkür

Arsuz Gözcülerspor Kulübü’nün diğer bir teşekkür ziyareti ise Özel Gelişim Hastanesi’nin de sahibi olan Yalım Group Yönetim Kurulu Başkanı başarılı işadamı Metin Yıldız’a gerçekleştirildi. 
Başkan Sinan Kirmit ve yönetim kurulu üyeleri, kulübe katkılarından dolayı başarılı işadamı Metin Yıldız’a 10 numaralı üzerinde Metin yıldız yazılı formayı hediye ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler. 
İşadamı Metin Yıldız da Yalım Group olarak bölgede sosyal sorumluluk projelerine ve spora desteklerini sürdüreceklerini belirterek, kulüp başkanı Sinan Kirmit ve yönetim kuruluna teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet