Skip Navigation Links

İçme Suyu Olmayan Bölgelerde Revize Yapılıyor

HATSU, içmesuyunun yetersiz geldiği bölgelerin tespit edildiğini boruların yenilenmesi adına hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

İçme Suyu Olmayan Bölgelerde Revize YapılıyorWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), içmesuyunun yetersiz geldiği bölgelerin tespit edildiğini ayrıca paslanmış olan boruların yenilenmesi adına hat döşeme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.
Yaşam kaynağımız olan içmesuyunu Hatay genelinde yaşayan bütün vatandaşlara temiz bir şekilde ulaştırmak amacıyla hayata geçirilen kapsamlı projelerin devam ettiğini hatırlatan Genel Müdürlük, vatandaşların memnuniyetini önemseyen ve geleceğe dönük yapılan çalışmaların odak noktasında sağlığın önemli bir yere sahip olduğunu aktardı.
Samandağ ilçesine bağlı Sutaşı Mahallesi’nde bazı bölgelerde sağlıklı bir içmesuyu hattının bulunmaması ve içmesuyunun yetersiz gelmesi üzerine çalışma yapan HATSU, 110’luk borular ile 1000 metrelik yeni içmesuyu hattının döşenmeye başladığını ve bölge sakinlerinin içmesuyu sorununa çözüm bulunduğunu bildirdi.  
İçme Suyu Olmayan Bölgelerde Revize Yapılıyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet