Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nene Hatun’da Cumhuriyet Çocukları..

İskenderun Nene Hatun Anaokulu’nun minikleri ilk kez ailelerinin karşısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle hünerlerini sergiledi.

Nene Hatun’da Cumhuriyet Çocukları..Web
TV

Eğitim   A+a-

 
İskenderun Nene Hatun Anaokulu’nun minikleri ilk kez ailelerinin karşısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinlikte hünerlerini sergiledi. Başlarında ay yıldızlı taçları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ti-shirt’leriyle sahneye çıkan minikler, Cumhuriyet çocukları olarak Türkiye’nin geleceğine sahip çıkacaklarını gösterdiler.
 
Nene Hatun Anaokulu Müdürü Nimet Çelikbaş ve Müdür Yardımcısı Emine Bozdoğan’ın nezaretinde, onlarca velinin karşısında mutlu ve heyecanlı gösterilerini yapan minikler, performanslarıyla herkesten büyük alkış aldılar. 
2017-2018 öğretim yılında okullu olan miniklerin öğretmenleri nezaretinde yaptıkları gösterilerde heyecanlarına yenik düşmeleri, kimilerinin de kalabalıktan korkup sahneden inmesi herkese eğlenceli anlar yaşattı. 
İlk etkinlik ve sahne tecrübesini yaşayan minikler, birkaç aylık okul döneminde öğrendiklerini sergiledikleri etkinlikte, heyecanlı ve çekingen tavırlarıyla sahnede gösterilerini yaparken, veliler de çocukları kadar heyecanlı ve mutlu bir şekilde izlediler.
Velilere eğlenceli anlar yaşatan miniklerin halleri görülmeğe değerdi.
 
 
 
 
 
 
Nene Hatun’da Cumhuriyet Çocukları.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş