Skip Navigation Links

Barak dan Kurşuna Kurşun Gibi Sözler

Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak geçtiğimiz günlerde AKP İskenderun İlçe Başkanı Musa KURŞUN' un yapmış olduğu basın açıklamasında

Politika   A+a-

Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak geçtiğimiz günlerde AKP İskenderun İlçe Başkanı Musa KURŞUN’ un yapmış olduğu basın açıklamasında Siyaset Akademisi ne bütün ilçe başkanlarımızı çağırıyoruz sözüne Barak dan kurşun gibi sözlerin çıkmasına sebep oldu.
Türkiye Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nevzat Barak basına servis ettiği basın bülteninde şu şekilde konuştu;
AKP İskenderun İlçe Başkanı Musa KURŞUN’ un yapmış olduğu basın açıklamasında, Partilerinin uyguladığı Siyaset Akademisi’ nde ders verileceği belirtilmiş ve bu aşamada “siyasetin doğru zeminde yürütülmesini “ sağlamak amacıyla tüm siyasi partilerin İlçe Başkanlarının bahse konu derslere katılmasının yararlı olacağı ifade edilerek açık davette bulunulmuştur.
İlçe Başkanı Musa KURŞUN tarafından yapılan bu beyanatı bir talihsizlik olarak değerlendiriyor ve durumu cehaletine bağlıyorum.
Partilerinin 7 yıldan bu yana uyguladıkları politikalar sonucunda ülke ekonomisi krizin altında ezilmiş, işsizlik sosyal patlamanın eşiğine gelmiş, ülkemiz dış dünyada itibarını yitirmiş ve küresel sermayenin tasarrufuna itilmiştir.
Türkiye ‘nin borcu ödenemeyecek durumdadır. Cari açıklar sonucunda borç miktarı artarak yoksuldan zengine aktarılan bir saadet zinciri oluşturulmuş ve kendi yandaşları haksızlık ve yolsuzluklar sonucu yeni bir sınıf olarak ortaya çıkmıştır.
Kurumlar arasında yaratılan kavga yetmiyormuş gibi kurum içi çatışmalarla tüm idari kademeler birbirleriyle hasım hale sokulmuştur. İktidar kendi yandaşlarıyla yeni bir emniyet, yeni bir istihbarat ve yeni bir adli sistem ve ekibi oluşturmaya başlamıştır.
Ülkenin idari yapısını oluşturmak istedikleri değişime engel gördükleri göz bebeğimiz TSK yıpratılmaya çalışılmış ve yaratılan kaos sonucunda Kıbrıs’ ın peşkeş çekilmesi, Ermenistan’ nın teslimiyetinin oluşturulması ve Irak’ ın kuzeyinin resmi olarak tanınmasının yolu açılmaya başlanmıştır.
Yine iktidar; telefon dinlemeleri, bizden ve ötekilerden anlayışı ve idari ve mali baskılar oluşturarak insan hakları, adalet ve hukuk sisteminde önlenemez zaaflar meydana getirilmiştir.
Demokratik açılımlar gibi okyanus ötesinden verilen talimatlarla ülke bölünmenin eşiğine getirilmiş, binlerce yıldır taşıdığımız kardeşlik duyguları dahil olmak üzere milli ve manevi hassasiyetlerimiz üzerinde ağır tahribatlar oluşturulmuştur.
Efe’ ler misali taviz vermez uygulamalarla Cumhuriyetimizin temel değerleri değiştirilmek amacıyla demokratik, sosyal ve hukuk devleti olan ülkemiz yeni bir anlayışla yönetilmenin gayretini sergilemeye başlamıştır.
İnsanlarımız sadaka düzenine alıştırmak gayesiyle yoksullaştırılmış ve itaat ve biat kültürünün yerleştirilmesine gayret edilmiştir. Bu vesileyle insanlarımızın hür iradelerine ipotek koymanın altyapısı gerçekleştirilmiştir.
ABD ile AB ülkelerinin dayatmaları sonucunda iktidarda kalma uğruna Türkiye’nin üniter devlet anlayışında yaralar meydana getirilerek federal yönetim anlayışının başlangıcının meydana getirilmesine gayret gösterilmiştir.
Ülkenin gerçek sorunlarının konuşulmaması amacıyla her gün uygulamaya konulan suni gündemlerle insanlarımız meşgul edilmiş ve basın üzerinde uygulanan sindirme politikalarıyla yurttaşlarımızın gerçekleri dile getirmesinin önü tıkanmıştır.
İlçe Başkanının bu vahim tabloyu görmezden gelerek kapalı kapılar ardında gerçekleri örten ve yalan dünyalarını dile getiren siyaset okulu uygulamalarından uzaklaşarak kendisi dahil tüm ağalarıyla birlikte kamuoyu karşısında tartışma cesaretini bulan programlar yapmaya davet ettiğimizi bilmesini ve Türkiye Partisi olarak bu davetini cahilane tutum olarak değerlendirdiğimizi kamuoyu aracılığıyla bildiririz şeklinde yapmış olduğu basın duyurusuna karşı AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun dan cevap gelecek mi? merak konusu oldu.



 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet