Skip Navigation Links

Yemyeşil Bir Hatay İçin Çalışmalar Sürüyor

HBB ekipleri İskenderun kent merkezine giriş ve çıkış yönünde yaptıkları ağaç budama ve orta refüj çiçeklendirme çalışmaları takdir topluyor.

Yemyeşil Bir Hatay İçin Çalışmalar Sürüyor

İskenderun   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) bünyesindeki Park Bahçe Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerin İskenderun kent merkezine giriş ve çıkış yönünde yaptıkları ağaç budama ve orta refüj çiçeklendirme çalışmaları takdir topluyor.
Park Bahçe Dairesi Başkanlığı ekipleri özellikle kentin simgesi haline gelen; şehrin giriş ve çıkışında bulunan palmiye ağaçlarını budayarak hem estetik bir görüntü oluşmasını sağlıyorlar hem de çevre kirliliğini önlüyorlar. 
Orta refüj çalışmalarını da titizlikle yürüten ekipler temizlenerek toprağı yenilenen alanlara çeşitli renk ve güzellikte çiçekler ekerek kentin çehresini güzelleştiriyorlar.
Park Bahçe ekiplerinin çalışmalarını büyük beğeniyle izlediklerini belirten vatandaşlar " Bu çalışmalarla kentimizin çehresi ve görüntüsü değişiyor. Yeşil alanlarımızın artması, ağaçların budanarak estetik bir görünüm kazanması ve sağlıklı büyümeleri, orta refüjlerin çiçeklerle donatılması göz zevkimizi okşuyor. Bahar aylarında yapılan bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz " şeklinde duygularını dile getirdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet