Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

“Cumhuriyet’in Yılmaz Bekçileriyiz”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sonsuza dek var olacak olan Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yıldönümü ile Cumhuriyet Bayramı’nı yayımladığı mesajla ku

“Cumhuriyet’in Yılmaz Bekçileriyiz”

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, büyük mücadeleler neticesinde kazanılan milli mücadelenin Cumhuriyet ile taçlandırılışının 94. Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yayımladığı mesajla kutladı.
29 Ekim’in Cumhuriyetle birlikte, bağımsız ve başı dik bir ulusun yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan ettiği tarih olduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, “Milletimizin büyük bir iman ve inançla, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde emsali görülmemiş bir şekilde verdiği bağımsızlık mücadelesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 94. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, tüm olumsuzluklara rağmen kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza dek koruyacak, huzur ve refah dolu yarınlara taşıyacaktır. Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladığımız bugünlerde geleceğe büyük bir ümit, inanç ve gayretle yürüme azmi ve kararlılığı içindeyiz. Çünkü Cumhuriyet; Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün teminatıdır. Bu nedenle vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve milletimizin birliğine her zamankinden de çok ehemmiyet vermekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta “Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yüceltecek ve devam ettirecek sizlersiniz” diyen Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızın 94. yıldönümünü yürekten kutluyorum. Cumhuriyet’e ve değerlerine sonuna kadar sahip çıkacağız.” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar