Skip Navigation Links

CHP her zamankinden daha güçlü ve kararlı..

Cumhuriyet Halk Partisi'nin İskenderun ve belde adaylarının tanıtımını yaptığı Topota Plaza'daki miting şölen havasında geçti. Kararlı, azimli ve her

Politika   A+a-

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İskenderun ve belde adaylarının tanıtımını yaptığı Topota Plaza’daki miting şölen havasında geçti. Kararlı, azimli ve her zamankinden daha güçlü bir tablo ortaya koyan CHP tabanı, ‘Tek yürek’ olduklarını bir kez daha ortaya koydu.
İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek’in etrafında kenetlenen CHP tabanı, birlik ve beraberlik türküleri eşliğinde adayına sahip çıkmanın gururu ve mutluluğunu yaşadı.
Güçlü bir belediye meclis üyesi listesi ile seçimlere giren CHP’de, anons edilen her belediye meclis üyesi adayı büyük alkış aldı.
Uzun yıllardır ilk kez bu kadar kararlı ve güçlü olduğunu kamuoyuna bu kadar ifade eden CHP’nin iktidar yürüyüşünde adımlar güçlü bir şekilde hissediliyor.
Mitingde Demokrat Parti adayı Mete Aslan ve AK Parti’nin adayı Seyfi Dingil de yapılan konuşmalarda sert bir üslupla eleştirilirken, CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yusuf Civelek, şeffaf belediyeciliğin gereği olarak tüm ihalelerin halkın huzurunda yapılacağına vurgu yaptı.
Mitingde belediye başkan aday adayları Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, Yeminli Mali Müşavir Zafer Kutlu, Avukat Mevlüt Dudu, Mimar Müfit Tennioğlu da hazır bulunarak Dr. Yusuf Civelek’e desteklerini gösterdiler.


CHP her zamankinden daha güçlü ve kararlı..

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi, İskenderun Belediye Meclis üyeleri, çevre beldelerin Belediye Başkan Adayları ile meclis üyelerini düzenlenen törende kamuoyuna tanıttı. Toyota Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen törene CHP Parti Meclis Üyesi ve Hatay Milletvekili Aziz Yazar rahatsızlığı nedeniyle katılmazken, CHP Hatay Milletvekili Gökhan Durgun, İlçe Başkanı Nihat Karpuz, İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek, belde belediye başkan adayları ile meclis üye adayları ve çok sayıda davetli katıldı.
CHP İlçe Başkanı Nihat Karpuz, 28 mahallede CHP’nin rüzgar gibi estiğini, İskenderun’da kendilerinin dışında kimsenin kalmadığını ifade ederek “AK Parti, Kayseri Belediye Başkanı’nı kente getiren medet umuyor fakat biz birlik olup bu kenti yönetmeye talibiz. Bir de Mete Aslan faktörü bulunuyor. Aslan diyince evlere şenlik! 15 yıldır sen ne yaptın bu memlekete? Mete Aslan, geçmişin geleceğinin aynasıdır, bundan sonraki yıllar da bir şeyler yapamayacaksın. Bizim felsefemizde kişiye baktığımız zaman hangi etnik grupta olduğunu görmememiz. Biz onlara baktığımız zaman Atatürk’ü görüyoruz, Civelek’in Başkanlığını görüyoruz” diye konuştu.
CHP Hatay milletvekili Gökhan Durgun, Aslan’ı rakip olarak bile görmediklerini savunarak “15 sene boyunca hiçbir şey olmadı, İskenderun’da Yaptığı bazı yerler var. Zaten onlara da kendi adını veriyor. Biz kendi adımızı değil, Atatürk’ün adını vereceğiz. Biz bir bütün olarak herkesi kucaklayacağız. Kentin barışını sağlayıp İskenderun’a yeni bir dönem yaşatacağız. Bu dönemin lideri Yusuf Civelek olacak” dedi.
CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek de, İskenderun
Belediyesi’ndeki mevcut yönetimi uzaklaştıracaklarını dile getirerek şunları söyledi: “Halkımın çıkarlarını savunup, şaibesiz ve laik bir anlayışı getireceğiz. Alt, üst yapı projelerimiz bulunuyor. Eğer Belediyeyi alırsak, ihaleler halkın huzurunda yapılacak. Halk
belediyenin değil, belediye halkın yanında olacaktır. Bizim işini doğru yapanlarla alıp veremediğimiz yok. Değişim zamanı artık geldi. Biz bu değişimi İskenderunlulara yaşatmak istiyoruz”

Belediye Meclis Üyesi Adayları büyük alkış topladı..
CHP İskenderun Belediye Meclis Üyeliği Aday Listesi anons edildiğinde salonda büyük bir alkış fırtınası koptu. Taban tarafından da kabul gören aday listesinin hiçbir eleştiriye mahal vermeden sonuna kadar desteklendiği taban tarafından da ifade edilmiş oldu.
Diş Hekimi Cemil Öğütmen, Avukat Bülent Akbay, Mimar Ercüment Kimyon, Kemal Sonay, İbrahim Akçalı, İlyas Güden, Zeki Aytaş, Mustafa Özen, A.Birsel Aktaş
Özer Çarşar, Mehmet Yüksekbaş, Erdinç Çelebi, Hayati Çepni, Ali Yayla, Aylin Canpolat Ödemiş, Yahya Kaçmaz,, Ali Bilen, Nurettin Tabaş , Nurhayat Kılınç, Osman Sarızeybek KONTENJAN: M. Kamil Turan, Adil Çıtanak


CHP BELDE ADAYLARI TANITILDI
Karayılan: Deniz Saraç Demir, Sarıseki: Özcan Kayar, Nardüzü: Mehmet Yolcu, Karaağaç: Necmettin Acar, Madenli: Asaf Güven, Üçgüllük: Bedii Balta, Akçalı: Ali Sabahoğlu, Gökmeydan: Akil Karaciğer, Arsuz: Fuat Süme, Gözcüler: Necmettin Güler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet