Skip Navigation Links

Körfez İskenderun Spor: 2 İskenderun Belediye Spor: 3

Her iki takım yöneticileri bir birlerini tebrik etti.. İskenderun Derby'si olarak adlandırılan karşılaşmayı İskenderun Belediye Spor kazandı...

Körfez İskenderun Spor: 2 İskenderun Belediye Spor: 3

Spor   A+a-

 
2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Ligi'ne Hatay'ın muhtelif sahalarında yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan haftanın en önemli karşılaşmasında gülen taraf İskenderun Belediye Spor oldu. İskenderun Derby'si olarak adlandırılan karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, Körfez İskenderun Spor'u 3-2 mağlup etti. 

Hatay Bölgesinden Hakemlerinden Semih Güçlü, Onur Parlak ile Murat Ayhan'ın yönettiği müsabakada İskenderun Belediye Spor'a galibiyet getiren golleri 38. dakikada Oğuzhan Demirdelen, 64. dakikada Fırat Kaya, 88. dakikada da Hakan Kaya (KK) atarken, Körfez İskenderun Spor'un gollerini de 2. dakikada Dıop Mansour, 49. dakikada da Mehmet Türk attı. Müsabakanın 79. dakikasında Körfez İskenderun Spor'dan Arif Özdemir Kırmızı kart gördü.

Karşılaşma öncesinde Körfez İskenderun Spor Kulüp Başkanı İsmet Kulu, Genel Koordinatör Ahmet Sürer, İskenderun Belediye Spor Sportif Koordinatör Levent Erköse, her iki takım futbolcularının soyunma odalarına giderek bir birlerine başarılar dilediler. Alınan bu sonucun ardından Körfez İskenderun Spor 6 karşılaşmada 13, İskenderun Belediye Spor'un da 5 müsabakada 9 puanı bulunuyor.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.

Arsuz Gözcüler 0- Defne 2013 Spor 1, Yayladağı Spor 1- Ekinci Spor 1. Samandağ Spor 3 - Sümer Spor 0 (Hükmen).
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet