Skip Navigation Links

CHP'de Basına Saldırı!

12 Haziran seçimlerinin üzerinden 36 saat geçmeden CHP'de kılıçlar çekildi.

Politika   A+a-

 
12 Haziran seçimlerinin üzerinden 36 saat geçmeden CHP’de kılıçlar çekildi. Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu ve çiçeği burnunda Hatay milletvekili Mevlüt Dudu parti binasında düzenledikleri basın toplantısında 12 Haziran seçimi değerlendirildi.
 
 
Parti binasında düzenlenen basın toplantısında, her zaman olduğu gibi yine ayakta ve zor şartlarda CHP’nin basın toplantısını takip eden basın mensuplarına partililer tarafından saldırıldı. Partililer tarafından basına yapılan saldırılar parti binasındaki gerginliği iyice arttırdı.
 
CHP’de basına saldırı!
Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Çolakoğlu ve milletvekili Mevlüt Dudu 12 Haziran seçimlerini değerlendirmek üzere düzenledikleri basın toplantısında partililer tarafından basına saldırılması toplantının ilk anlarından itibaren gergiliği tırmandırdı.
 
 
Tatmin etmeyen sonuç gerginliği!
 
Çiçeği burnunda olan yeni, Hatay milletvekili Mevlüt Dudu “CHP’nin Türkiye genelinde aldığı sonuçlar tatmin edici değil, tam bir hayal kırıklığı yarattı. Genel merkezimiz tarafından nedenleri araştırılmaktadır. Alınan sonuçlar yapılacak çalışmalardan sonra değerlendirilecektir. Hatay’da alınan sonuçlar Türkiye geneline göre çok iyidir. Hatay ortalamasına bakıldığında yüzde 50’lik bir artış var, buda büyük bir başarıdır. Dağın bu yüzü diye tabir edilen bölgede yine CHP’nin başarısı ortadadır. Belen, Dörtyol ve Erzin’in oylarının taban sayısı belli. Bu üç ilçemizde de oylarımız yüzde yüz artmıştır. Her şey bitmiş değil yeniden daha fazla çalışacağız. Biz sıfırdan ölüyü dirilttik, yeni CHP söylemi tutmadı çünkü ortada tatmin edici bir sonuç yok bu seçim sonuçları çok sürpriz ve şaşırtıcı olmuştur. Başarısızlık nedeniyle parti içerisindeki muhalefetler tarafından imzalar toplanarak genel kurultaya gidilmesi yönünde çalışmalar var ama genel kurultayımız tam zamanında yapılacaktır” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet