Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

15 Temmuz’dan Gerekli Dersi Çıkarmalıyız !

“15 Temmuz Hain Darbe Girişimine Karşı Anadolu Basının Tepkisi '

15 Temmuz’dan Gerekli Dersi Çıkarmalıyız !Web
TV

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediyesi Sanat Galerisinde düzenlenen İskenderun Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu tarafından hazırlanan, İskenderun Belediyesi ve Çelik İş Sendikası desteğiyle açılan  “15 Temmuz Hain Darbe Girişimine Karşı Anadolu Basının Tepkisi " konulu resim sergisinin açılışına yoğun programı nedeniyle katılamayacağı için daha erken bir saatte sergiyi ziyaret eden Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık’ın şahsında yönetim kurulu üyelerini ve sergiye katkı veren herkesi kutladı.
 
İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte “15 Temmuz Hain Darbe Girişimine Karşı Anadolu Basının Tepkisi " sergisini gezen HBB Başkanı Lütfü Savaş, Anadolu basınının önemine dikkat çekti ve 15 Temmuz hain darbe kalkışmasından gerekli derslerin çıkarılması gerektiğini söyledi.
 
Lütfü Savaş sergiyi gezdikten sonra yaptığı açıklamada, “İnşallah Millet olarak Devlet olarak Basın olarak Siyasetçiler olarak ders alırız.
 
Biz millet olarak çok çabuk unutan bir milletiz. dileriz ki tarihin geçmişindeki süzülen bu tarihte hem parlak zaferlerimizi hiç unutmayalım. Özellikle Çanakkale'yi, Anafartalar, Dumlupınar'ı, Sakarya Meydan Muhaberesini ama tarihteki sıkıntılarımızı da unutmayalım. 15 Temmuz öncesi ve 15 Temmuz'daki sıkıntıları da unutmayalım. Buna göre devleti inşaa ederken, siyaset yaparken günlük çalışma hayatımızda felsefemizi bilimden, ilimden, inavasyondan ve doğruluktan yana kuralım. Devletin inşaasında da Heterojen ama Diyakatlı bir devlet yapısına sahip olalım. Elinize sağlık."dedi.
15 Temmuz’dan Gerekli Dersi Çıkarmalıyız ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar