Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sarı Zeybekler Derneği Havuzlu Çarşı’da Stand Açtı

Sarı Zeybekler Derneği Türk Bayrağı Dünya Rekoru için Havuzlu Çarşı’da bir stand açtı.

Sarı Zeybekler Derneği Havuzlu Çarşı’da Stand Açtı

Gündem   A+a-

 
Sarı Zeybekler Derneği, 28 Ekim cumartesi günü saat 14:30’da İskenderun Anıt Alanı’nda 1923 gönüllü ile kıracağı Türk Bayrağı Dünya Rekoru için Havuzlu Çarşı’da bir stand açtı.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Sarı Zeybekler Dernek Başkanı Nevzat Kurt şunları söyledi:
 
“28 Ekim’de yapacağımız etkinlik ile kıracağımız dünya rekoru hakkında bazı kesimler bilinçli olarak bazı gerçek dışı dedikoduları yaymaktadır.
 
‘Rekor alanı girişinde katılımcılarda 50 TL alınacak, 28 Ekim’deki dünya rekoru iptal edildi’ gibi rekorumuzu provoke eden bu spekülatif söylemlere Türk halkının kesinlikle itibar etmemesini istiyorum. Rekorda giyilecek olan tişörtleri ücretsiz olarak Sarı Zeybekler dağıtacaktır. Ve hiç bir şey için herhangi bir ücretsiz talep edilmeyecektir.
 
Bu dedikoduların yalan olduğunu anlatmak adına İskenderun Havuzlu Çarşı’da bir stand kurduk. 27 Ekim’e kadar sürecek olan bu standımıza dünya rekorumuza destek olmak isteyen katılımcılarımızı bekliyoruz.
 
Kendileri bayrak için, Atatürk için, Cumhuriyet için herhangi bir çalışma yapmayanların böyle hayasızca provakasyonlarda bulunması açıkçası bizi hiç şaşırtmadı. Bu arkadaşlara en büyük cevabı Türkiye’nin her yerinden gelerek dünya rekoru gururunu yaşamak isteyenlerle dolacak olan İskenderun Anıt Alanı’ndaki vatanseverler verecektir.
Kim ne yaparsa yapsın, kim neye hizmet ediyorsa etsin İSKENDERUN BU REKORU KIRACAK.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar