Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor 1967 Yaralarını Sarıyor

'Şampiyonluğun en büyük adayından biri olan Yozgatspor 1959 karşısından en az bir beraberlik alsaydık bizim için iyi bir netice olurdu' dedi.

Arsuz Karaağaç Spor 1967 Yaralarını Sarıyor

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz hafta sonu Yozgat deplasmanında alınan mağlubiyetin değerlendiren Arsuz Karaağaç Spor 1967 Futbol Takımı Teknik Direktörü Halis Özipek, "Şampiyonluğun en büyük adayından biri olan Yozgatspor 1959 karşısından en az bir beraberlik alsaydık bizim için iyi bir netice olurdu" dedi.

Yozgat yenilgisini futbolcularına unutturmaya çalışan Teknik Direktör Halis Özipek, "Tüm futbolcularımın ayağına sağlık. Yozgatspor şampiyonluğun en büyük adayından biridir. Yozgat'ta en az bir beraberlik alsaydık bizim için iyi bir netice olurdu. Karşılaşmanın ilk yarısını berabere bitirdik. İkinci yarıda rakibin kalitesi sahaya yansıdı. Oyuncularımın performanslarından son derece memnunum. hepsinin ayağına ve yüreğine sağlık. 
Biz şuan o maçı geride bıraktık. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Şimdi bizim için tek hedef Niğde 2005 Azatlıspor. Bu maçtan galibiyet ile yarılıp, geçen hafta kaybedilen puanları telafi edeceğiz" dedi.

Teknik Direktör Halis Özipek, kendi yönetiminin Yozgat'a gelerek takıma destek olmalarından dolayı futbolcuları ve şahsı adına teşekkür etti.

Yozgat Deplasmanında alınan yenilginin kendilerini üzdüğünü söyleyen Arsuz Karaağaç Spor 1967 Kulüp Başkanı Nevzat İnan, "Ev sahibi ekibi Yozgatspor 1959 Kulüp Başkanı Ahmet Akgün, nezaket gösterip takımın kaldığı otele bizzat gelerek, bizleri ziyaret etti ve bir ihtiyacımızın olup olmadığı sordu. Sayın Başkan Ahmet Akgün'e bu nazik ziyaretinden ötürü Arsuz Karaağaç Spor 1967 camiası adına teşekkür ederiz. Ligde onlara da başarılar dilerim" dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet