Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Halit Basık CHP İl Başkanlığına Talip

Onuncu Köy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halit Basık Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Hatay İl Kongresinde İl Başkanlığına talip olduğunu söyledi.

Politika   A+a-


 
 
Onuncu Köy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halit Basık Pazar günü gerçekleşecek olan CHP Hatay İl Kongresinde İl Başkanlığına talip olduğunu söyledi.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Halit Basık : “ Bilindiği üzere son üç genel seçim ve iki yerel seçimde CHP’nin Hatay da daha önceki yıllara nazaran oy oranının düştüğü ,CHP tabanında bu konu ile ilgili bir rahatsızlık olduğu,küskünlerin arttığı ve CHP’ ye olan inancın,sevginin ve bağlılığın yara aldığı dönemleri,maalesef hep beraber gördük ve yaşadık. Ben bir CHP’li olarak ve bundan kendimi sorumlu hissetmem beni CHP’yi Hatay da tekrar hak ettiği yere gelmesi ve her kesimi kucaklaması ,beklentilere cevap vermesi hatta gönüllerdeki özlenen partiyi tekrar en iyi yerlere taşımak üzere Bende varım deme zorunluluğu ve sorumluluğunu hissettirmiştir.
Gazetecilik mesleğimde devletin milli unsurlarının korunması, vatandaşın maddi ve manevi değerlerinin garanti altına alınması, tüyü bitmemiş yetimin dahi geleceğinin sorumluluğu ve inancı ile çalışmalar yapıyorsam, bundan daha özverili bir şekilde CHP için yapacağıma tüm Hataylıların huzurunda söz veriyorum. Benim il başkanlığımda Hatay artık değişen ve genel olarak küreselleşen bu çerçevede inanın bütün teşkilatlara örnek olacak bir çalışmayı ortaya koyacaktır.Ben doğruları söylemeye burada da devam edeceğimden kuşkunuz olmasın.herkesi sevgi ve saygı ile kucaklıyor,Hatay için hayırlı bir kongre süreci diliyorum.” Dedi.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar