Skip Navigation Links

Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyorlar

İskenderun Doğa Okulları öğretmen ve öğrencilerinden oluşan gurup, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptılar.

Geleceğe  Emin  Adımlarla  Yürüyorlar

Gündem   A+a-

 
İskenderun Doğa Okulları öğretmen ve öğrencilerinden oluşan gurup, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti yaptılar.
 
İGC Yöneticileri tarafından misafir edilen gurup, 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü de kutladı.
 
Okulun Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe, Halkla İlişkiler Sorumlusu İlker Mustafa Çetin,TMBA Öğretmeni Ezgi İnan, öğrenci meclisi başkanı Tunahan Aslan, finansal başkan Yusuf Yıldız, uluslar arası ilişkiler sorumlusu İlayda Mansuroğlu, bilimsel ve sanatsal projeler sorumlusu Can Aras Uyar, sosyal sorumluluk görevlisi Betül Duran ve medya-iletişim sorumlusu Ece Akkoyunlu,görevlerini, çalışmalarını anlattılar.
Okulun Halkla İlişkiler Müdürü İnayet Dingiltepe, öğrencilere verilen görevlerin bilinçli uygulamaları da getirdiğini, yakında bir gazete çıkarmayı planladıklarını ifade etti.
TMBA öğretmeni Ezgi İnan da,buradaki her öğrencinin önemli bir alanda sorumluluk taşıdığına dikkati çekerek, “her biri verilen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışıyor. Çok mutluyuz.” Dedi.
 
İGC Başkan Yardımcısı Rızkullah Terbiyeli ile İGC 2.Başkanı Yılmaz Akpınar da, yerel gazetelerin önemini, çalışma şartlarını, haber alma kaynaklarını öğrencilere anlattılar.
Doğa Koleji gurubu, Basın Merkezi’nin 2.katında bulunan mini müzeyi de gezdiler.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet