Skip Navigation Links

AKP'den özeleştiri!!!

Meclis üyelerimiz İskenderun yararına olan her şeyde belediye başkanına yardımcı olacaklardır ama İskenderun için olumsuz bir şey olduğu zamanda karşı

Politika   A+a-

29 AK Parti ekibi basın mensuplarının karşısına çıkarak, öz eleştiri yaptı. İskenderun İlçe Teşkilat binasında düzenlenen toplantı da Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, “İskenderun zamanında rahmetli Turgut Özal’ı, şimdi de AK Parti’yi kaçırdı” diye konuştu.
AK Parti Hatay Milletvekili Karasayar:
“Hem Kaybettik Hem Haklıyız Demeyiz”
AK Parti İlçe binasında bir araya gelen AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Musa Kurşun, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri parti binasında toplu olarak bir basın toplantısı düzenlediler. 29 Mart seçimlerinden galip çıkan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’i tebrik ettiğini dile getiren AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, “29 Mart yerel seçimlerini kazasız belasız atlattık. Ben bu seçimlerde yanımızda olan herkese adı geçen geçmeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Nasip değilmiş kısmet bu kadarmış. Biz istedik ki bu kente iktidarın gücünü de arkamıza alarak bir şeyler yapalım. Ama olmadı. Biz Özal zamanında kaçırdığımız treni bir kere daha kaçırdık. İskenderun halkı tekrar duygusal davrandı. Ama biz sandıkta çıkan karara saygılıyız. Ben yerel seçimlerdeki oy oranına baktığım zaman şunu gördüm. 2004’ten bu yana çıtamızı %51 kadar yükseltmişiz. Buda bizim için bir başarıdır. Ama dediğimiz gibi kısmet değilmiş. Yine de İskenderun için çalışmaya devam edeceğiz. Meclis üyelerimiz İskenderun yararına olan her şeyde belediye başkanına yardımcı olacaklardır ama İskenderun için olumsuz bir şey olduğu zamanda karşısında olacaklardır. Ben bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Bu bir zorlu yarıştı. Eksiklerimiz vardı. Bunları değerlendireceğiz” dedi.
“Yapılacak İşlerin Takipçiyiz”
AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun, “Biz AK Parti İlçe Teşkilatı olarak yerel seçimler boyunca çok çalışarak iyi bir mücadele sergiledik. Bu zamana kadar yaptığımız tespitlerimizde siyasete hayatı boyunca hiç girmemiş arkadaşlarımızı siyasete kazandırdık. Belediye başkan adayımızın, belediye meclis üyelerimizin yanında olduk. AK parti teşkilatı olarak 2004’te aldığımız oyların üzerine oy ekledik ve çıtamızı yükselttik. Ama hiç kimse sanmasın ki AK Parti yerel siyasetten çekildi rahatladık diye. Herkesin sıkı takipçisi olacağız. Kimse kusura bakmasın” diye konuştu. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, 29 Mart yerel seçimlerinin demokratik bir ortamda geçtiğini belirterek, “Bizler AK Parti Teşkilatı olarak bize gönül veren herkesle belediye başkan adayımızla, belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte İskenderun Belediyesi’ni AK Partili belediye yapabilmek için çok çalıştık. Ama sandıktan çıkan sonuç Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Yusuf Civelek Bey’i gösterdi. Biz sandıktan çıkan karara saygılıyız. Biz siyasette hizmet için yola çıkan bir teşkilatız. Bundan sonrada hizmetlerin takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.
Meclis Üyeleri Mazbatasını Aldılar
İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na giderek mazbatalarını alan AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri İskenderun yararına yapılacak bütün işlerde yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdiler. AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Musa Kurşun ve Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil’in elinden alan Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyelerinin heyecanlı ve mutlu oldukları da gözlerden kaçmadı. Yerel seçimlerde hem muhtarlığı hem de belediye meclis üyeliğini kazanan Ahmet Dönmez’in ise iki kat mutlu olduğu görüldü. Kendisine sorulan ‘Belediye Meclis Üyeliği mi? Yoksa Muhtarlık mı?’ sorularını düşüneceğini söyleyerek yanıtlayan Dönmez, “Her şey İskenderun için” diyerek teşekkürlerini sundu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet