Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Yine, Yeni, Yeniden İsmail Soylu..

Halkın gönlünde taht kuran 22. Dönem milletvekili İsmail Soylu'ya büyük bir ilgi gösteren Dörtyol ve Erzin halkı, yeniden milletvekili olarak görmek i

Politika   A+a-

Halkın gönlünde taht kuran 22. Dönem milletvekili İsmail Soylu’ya büyük bir ilgi gösteren Dörtyol ve Erzin halkı, yeniden milletvekili olarak görmek için Soylu’dan umutlu..

Yine, Yeni, Yeniden İsmail Soylu..
22. Dönem Milletvekili İsmail Soylu, 24. Dönemde de milletvekili olabilmek için aday adayı oldu. Hatay’da yapılan temayül yoklamasında aldığı oyla, uzun yılların birikimi emeğinin nispeten de olsa karşılığını alan İsmail Soylu, gönüllerde taht kurduğunu da bu şekilde belgelemiş oldu.
Dörtyol bölgesinin sevilen simalarından İsmail Soylu’nun yeniden milletvekilliğine aday adaylığı söz konusu olunca halk arasında yeni bir umut olması, Milletvekili Aday Adayı İsmail Soylu’da farklı bir gurur ve sevince neden olurken, aday listesinde seçilebicek bir konumda olduğu takdirde AK Parti’nin büyük bir oy patlaması yapması bekleniyor.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’ni ziyaret eden İsmail Soylu, Cemiyet Başkanı Şehmus Aslan, Genel Sekreter Ufuk Aktuğ ile Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Gökpınar’la görüştü. Basın mensuplarına ada açıklamalarda bulunan İsmail Soylu, 22’nci dönemde yaptığı hizmetlerin bugün hala halkın emrinde olduğuna dikkat çekerken, yeniden seçildiği takdirde yapmayı planladığı bir çok önemli proje olduğuna vurgu yaptı ve ekledi:


“Bildiğiniz gibi 2002-2007 yılları arasında 22. Dönem Hatay Milletvekili olarak TBMM de görev yaptık. Görevimizi yerine getirirken toplumun tüm kademeleri ve sizler ile iç içe olduk. Gerek halkın, gerek yerel yöneticilerin tüm taleplerini itina ile takip ettik, yerine getirdik. Milletvekilliğimiz döneminde bölgemize okullar, su kuyuları, konutlar ve daha birçok yatırım olmak üzere toplam 92 adet yatırım yaptık.


Bugün itibari ile 24. Dönem Hatay Milletvekili Adat Adayı olarak halkımızın huzuruna çıktık. Aday adayı olmam konusunda özellikle halkımızın, belediye başkanlarımızın, tüm teşkilatlarımızın ve diğer tüm kademelerimizi tamamlayabilmek ve bunlara yenilerini ekleyebilmek için aday adayı olduk. Geçtiğimiz Pazar günü yapılan temayül yoklamasında 1084 oy alarak 5. sırada yer aldık. Ancak sizlerinde bildiği gibi bazı mazeretlerim sebebiyle aday adaylık başvurumuzu son gün yapabildik ve sonrasında da hiçbir aday adayları tanıtım toplantılarına katılamadık. Bunların hiç birisi olmamasına rağmen teşkilatlarımızın bizi yüksek bir oy oranı ile 5. sıraya layık görmeleri bizleri çok mutlu etmiştir. Bu yüzden tüm teşkilatlarımıza bir kez daha sizlerin aracılığıyla teşekkür ediyorum. Geldiğimiz süreç itibari ile temayül yoklamaları tamamlandı ve genel merkezde mülakat süreci başlayacaktır. “
 


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar