Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Muhtarlarımız Çözüm Ortağımızdır

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçenin muhtarlarını Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayarak ardından öğle yemeğinde bir araya geldi.

Muhtarlarımız Çözüm OrtağımızdırWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, mahallelerin sorunlarına birlikte çözüm aradığı mahalle muhtarlarını Belediye meclis Salonu'nda ağırladı. Muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Başkan Culha, ardı sıra muhtarlarla birlikte mahallelerin ve mahalle sakinlerinin sorunlarına ortak bir çözüm arayarak fikir alışverişinde bulundular. 
 

"Muhtarlarımız Yapılan Çalışmalarda Paydaşımızdır"

 

Muhtarlar tarafından gerçekleştirilen ziyaretin ardından Arsuz Kaymakamı Musa Sarı'nın katılımıyla Başkan Culha muhtarlarla öğle yemeğinde biraraya geldi. Muhtarların yerel yönetimlerin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayan Başkan Culha yaptığı konuşmasında, "Muhtarlarımız belediyemizin çözüm ortağıdır ve yapılan çalışmalarda paydaşımızdır. İlçemizde tespit edilen sorunlar üzerine sürekli istişare içerisinde olduğumuz muhtarlar bu aşamada bize en sağlıklı çözüm önerileri sunan kişilerdir. Zira her ne kadar biz ilçemizin, mahallemizin sorunlarını bilsek de onlar mahallenin içinde yaşadıkları için bu sorunlara yakinen tanık oluyorlar ve bu nokta bize çok fazla yarar sağlıyorlar" şeklinde konuştu. 
 
Hedeflenen projelerin bazılarının hayata geçememiş olmasına da değinen Başkan Culha, gerek büyükşehir yasasının ve gerekse Arsuz'un yeni kurulmuş bir ilçe olmasından kaynaklı olduğunu belirterek yine de bu projelerin yakın veya belli bir süre zarfı sonunda hayata geçirileceğini ifade etti. İlçe belediyesi olarak tüm olumsuzluklara rağmen üstlerine düşün görevleri en iyi şekilde ifa edeceklerini vurgulayan Başkan Culha bu noktada mahalle muhtarları ile görüşülen konuların da hala geçerli olduğunu söyledi.  Davete gelen muhtarlara teşekkür eden Başkan Culha, muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutlayarak başarılar diledi. 
 

"Hepimize Büyük Sorumluluklar Düşüyor"

 
Muhtarların mahallelerde emniyetin ve huzurun temininde, yatırımların gelmesinde, fakirlere sahip çıkılması gibi konularda büyük ve önemli rol oynadıklarını söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı yaptığı konuşmasında, "Mahallelilerin ve mahallenin ihtiyaçlarını gündeme getirme noktasında en büyük paydaşlarımız muhtarlarımızdır. Sorunların ve ihtiyaçların çok fazla olduğu çiçeği burnunda ilçemizde hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu sorumlulukları yerine getirme aşamasında muhtarlarımızın her türlü sorunlarla ilgilenmelerini ve özverili çalışmalarını memnuniyetle izliyorum. Bu çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyor ve bu anlamlı günden hepinizi tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 
 
Selamlama konuşmalarının akabinde Arsuzlu muhtarlar Başkan Nazım Culha ve Kaymakam Sarı'ya kendilerine gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.  
 
 
 
 
 
 
Muhtarlarımız Çözüm Ortağımızdır videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar