Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

'Muhtarlarımızın Günü Kutlu Olsun…'

Belediye Başkanlık makamında ve akabinde yemek programında bir araya gelerek Muhtarlarımızın, Muhtarlar Gününü kutladı.

'Muhtarlarımızın Günü Kutlu Olsun…'

Gündem   A+a-

 
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Belen ilçesine bağlı 19 mahalle muhtarıyla, Belediye Başkanlık makamında ve akabinde yemek programında bir araya gelerek Muhtarlarımızın, Muhtarlar Gününü kutladı.
 
Sohbet ortamında geçen programda Belediye çalışmaları ve hayat bulacak projeleri anlatan Başkan Vurucu, yakın zamanda Hastanemiz Sağlık Bakanlığımızca ve Pazar yerine yapacağımız Belen Kültür Han projemiz Kültür Bakanlığımızca onaylandı. İlçemizde başlattığımız asfalt çalışmamız Derebahçe mahallemizde, Şehitler Abide Parkı Sosyal Tesisimiz ve birçok çalışmamız hızla devam ediyor. İfadelerini kullandı.
 
Başkan Vurucu’nun günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmada “Demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik yapan, milletimizle,  devletimiz arasında köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında mühim bir görev üstlenen Belen’li muhtarlarımız başta olmak üzere tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyorum dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş