Skip Navigation Links

Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı'nda Son Hazırlıklar Yapılıyor

HBB ekipleri tarafından Antakya ilçesinde yapımı gerçekleştirilen ‘Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı’ Hatay halkı ile buluşmak için gün sayıyor.

Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı'nda Son Hazırlıklar Yapılıyor

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya ilçesinde yapımı gerçekleştirilen ‘Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı’ Hatay halkı ile buluşmak için gün sayıyor.
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, hayata geçirdiği projeler ile ilimizin doğal, kültürel ve sosyal değerlerinin korunması ve tanıtılması ile yeni yeşil alanların kazandırılarak yaşam alanları zengin bir kent oluşturulması adına büyük atılımlar gerçekleştiriyor. 
 

KARLISU GÖLETİ BİRBİRİNDEN GÜZEL ÖZELLİKLERİYLE HATAY HALKINA HİZMET VERMEYE HAZIRLANIYOR

 
Doğal yapıyı koruma ve bu yapıya katkı sunma adına Hatay halkına kazandırılacak olan Karlısu Göleti Su ve Macera Parkı; içerisinde seyir terası bulunduran ve zıpline eğlence merkezinin hazırlık işlemleri için kullanılacağı 2 adet zıpline kulesi, çocuklar ile yetişkinlere özel 2 adet havuz, gölet içerisinde su kayağı yapabilme imkanı sağlayacak olan 6 direkli kablolu su kayağı teleferiği sistemi,  bir adet 1000 kişilik düğün salonu, göleti tam ortadan görme özelliğine sahip iki adet kafeterya ve 830 metreye yakın yürüme yolu ile Hatay halkına hizmet vermeye hazırlanıyor. 
 

PROJE, HATAY’IN ESTETİĞİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMAK İÇİN TİTİZLİKLE HAZIRLANDI

 
Hatay’ın tarihi, estetik ve görsel değerleri göz önünde bulundurularak titizlikle hazırlanan proje ile şehrin ekolojisinin zenginleştirilmesi ve sürekli kılınması amaçlanıyor. Yürüyüş yolları, seyir terasları, yüzme havuzu, zıpline ve su kayağı gibi birbirinden güzel aktivitelere ev sahipliği yapacak olan park, Hatay halkına doğayla iç içe yemyeşil bir dünyanın kapılarını açacak.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet