Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’de ‘Deniz Ticaretinde Kariyer Basamakları’ Semineri Düzenlendi

“Deniz Ticaretinde Kariyer Basamakları”konulu toplantı,Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekle

İSTE’de ‘Deniz Ticaretinde Kariyer Basamakları’ Semineri Düzenlendi

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri için düzenlenen, “Deniz Ticaretinde Kariyer Basamakları” konulu toplantı, Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Her fırsatta öğrencilerle öğrenim aldıkları alanın sektör temsilcilerini buluşturup tecrübe aktarımı ve mesleki gelişim ortamı sağlayan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerini Bilgi Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Ferit UYAR ve Ugland Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Hasan SAYIN ile buluşturdu. İSTE Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonu’nda (Kırmızı Salon) gerçekleştirilen “Deniz Ticaretinde Kariyer Basamakları” konulu toplantı tüm katılımcıların ufkunu açan etkileşimli bir atmosferde gerçekleşti.
 
Sektörel gelişmeler, piyasa şartları, sektörün uluslararası alanlarına ulaşabilme yolları gibi konularda bilgi veren konuşmacılar, öğrencilerin bol miktarda nitelikli soru sormasından memnuniyet duydular.  Bilgi Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Ferit UYAR; “Denizcilik sektörüne gelecekte yön verecek olanlar sizlersiniz. Kariyerinizde yükselmek için, bilgi sahibi olmalısınız, soru sorulan kişi siz olmalısınız” tavsiyesinde bulunurken, Ugland Denizcilik San. ve Tic. Ltd. Şti.’nden Hasan SAYIN ise “Üniversite okumak en büyük isteğimdi, ben bu eksikliğimi gece gündüz çalışarak kapatmaya çalıştım. Araştırmaktan, okumaktan ve çalışmaktan asla yılmayın” dedi.
 
Seminer sonunda, katılımlarından dolayı Ferit UYAR ve Hasan SAYIN’a Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sefa Ayhan DEMİRHAN tarafından hediye takdim edildi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar