Skip Navigation Links

Cüneyt Özbey Çavdır İstifa Etti !

Eski Zabıta Müdürü Cüneyt Özbey Çavdır, basın açıklamalarıyla ihracına neden olan Tüm Bel Sen Hatay Şube Başkanlığı görevinden istifa etti.

Cüneyt Özbey Çavdır  İstifa Etti !

Gündem   A+a-

 
Geçtiğimiz aylarda KHK ile kamudaki görevinden ihraç edilen  Arsuz Belediyesi eski Zabıta Müdürü Cüneyt  Özbey Çavdır, basın açıklamalarıyla ihracına neden olan Tüm Bel Sen Hatay Şube Başkanlığı görevinden istifa etti.
 
Tüm Bel Sen Genel Merkezi’yle aynı fikir ve siyasi düşüncede olmadığı gibi, Atatürkçü, Laik, Cumhuriyet sevdalısı, demokrat kimliğiyle tanınan Cüneyt Özbey Çavdır, belediyedeki görevi süresince takdir gören çalışmalara imza atıyor ve çok sevilen bir Zabıta Müdürü olarak görevini layıkıyla yapıyordu.
 
KHK ile Arsuz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü görevini yürütürken ihraç edilen Cüneyt Özbey Çavdır, Hatay Şube Başkanlığını yürüttüğü Tüm Bel Sen Genel Merkezi’nin tüm eylem ve etkinliklerin kapsam ve boyutu, şubelerine gönderdiği basın açıklamaları nedeniyle ihraç edildiği gerekçesiyle Hatay Şube Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Çavdır, Tüm Bel Sen Genel Merkez yönetimiyle bir çok noktada ayrıştıklarını belirtirken, siyasi çizgi itibariyle de taban tabana zıt iki ayrı fikri savunduklarını ifade ediyordu. kendisinin Atatürk ve Cumhuriyet sevdalısı sosyal demokrat kimliğiyle de gurur duyduğunu  her fırsatta dile getiren Cüneyt Özbey Çavdır, gelinen noktada istifa dışında hiçbir seçeneğinin olmadığını söyledi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet