Skip Navigation Links

HBB Spor : 3 Haliliye Spor : 0

HBB Erkek Voleybol Takımı, sezonun üçüncü maçında Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

HBB Spor : 3  Haliliye Spor : 0Web
TV

Spor   A+a-

 Türkiye Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, sezonun üçüncü maçında Şanlıurfa temsilcisi Haliliye Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
 
14 Ekim Cumartesi günü Antakya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı çok sayıda sporsever takip ederken, ev sahibi Hatay Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı ve bu sezonki ilk galibiyetini elde etti.
 
Karşılaşmaya; Kürşat, Turgut, Senad, Yusuf, Gökay, Recep ilk altılısı ve libero Furkan ile başlayan Hatay temsilcisi, mücadeleye hızlı başladı. Seyircisinin desteğini arkasına alarak ilk setin teknik molasına 12-11 önde giren mavi-beyazlılar, seti de 25-19 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.
 
Hatay Büyükşehir Belediyespor, ikinci sete de aynı coşku ve hırsla başladı. Kürşat’ın etkili servisleri ve Recep’in smaç sayıları ile oyundaki üstünlüğünü set boyunca sürdüren Hataylı voleybolcular, ikinci seti 25-13 önde tamamladı: 2-0
 
Karşılaşmanın üçüncü ve son seti de baştan sona Hatay temsilcisinin üstünlüğü ile geçildi. Teknik molaya 12-7 üstün giren ve bu üstünlüğünü son topa kadar sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor, seti 25-14, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak bu sezon ilk kez galip geldi.
 
 
 
HBB Spor : 3  Haliliye Spor : 0 videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet