Skip Navigation Links

Arsuz Karaağaç Spor Camiası Kenetlendi

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkan yardımcısı Sedat Deveci, Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve 3000'e yakın taraftar topluluğu yoğun destek verdi.

Arsuz Karaağaç Spor Camiası Kenetlendi

Gündem   A+a-

 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkan yardımcısı Sedat Deveci, Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve 3000'e yakın taraftar topluluğu yoğun destek verdi. Teknik Direktör Halis Özipek'in sevinci görülmeye değerdi..
 
Bölgesel Amatör Lig 5. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Arsuz Karaağaç Spor 1967 nin camiası kenetlendi. 

Geçmiş yıllardan beri aralarında Türk Milli takımımızın futbolcuları Galatasaray'lı Selçuk İnan, Fenerbahçeli İsmail Köybaşı'nın da bulunduğu çok sayıdaki başarılı futbolcuları Türk Sporuna kazandıran Arsuz Karaağaç Spor camiası, yeni nesillerin önünü açmak için girişimlerini sürdürüyor. 

Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor 1967 takımına her kesimden destek gelmeye devam ediyor. Altyapısı adeta Futbolcu Fabrikasını andıran Arsuz Karaağaç Spor'u desteklemek amacıyla Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Deveci, Kulüp Başkanı Nevzat İnan ve 3000'e yakın taraftar topluluğunun Kürkçüler Amatör Spor karşısında alınan 2-0 lık galibiyetin sevinci görülmeye değerdi.
Maçın bitiş düdüğünün ardından Arsuz Karaağaç Spor'un Teknik Direktörü Halis Özipek, golleri atan Ömer Şimşek ile Abidin Faruk Köşkeroğlu, galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaşırken, kulüp Başkanı Nevzat İnan ile yöneticilere soyunma odasında futbolcular tarafından sevgi gösterilerinde bulunuldu.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet