Skip Navigation Links

'Siz Yoksanız Bir Kişi Eksiğiz'

Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan camiaya birlik çağrısında bulundu...

'Siz Yoksanız Bir Kişi Eksiğiz'

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan camiaya birlik çağrısında bulundu...
 


Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden temsilcimi Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, açıklama yaptı.
 Özdoğan'ın açıklamasını şöyle;

"5 Ağustos’ta yapılan olağanüstü kongrede 1. Turda, Kırıkhanlı sporseverlerin ve kongre üyelerinin yoğun ilgi ve hassasiyeti ile göreve seçildik. 1. Turda seçimin tamamlanması; zaman ve Kırıkhanspor un geleceği açısından çok önemliydi; bu yönüyle delege, sporsever ve taraftarlara birkez daha teşekkür etmek istiyorum.
Göreve başladığımızda, ekonomik koşullar nedeni ile yeterince yıpranmış, zor günler geçiren Kırıkhanspor da beklediğimizinde çok üstünde bir borç yükü ve bundanda önemlisi lige başlamısana engel teşkil eden transfer ve lisans engel borçlarını ve diğer borçları bir disiplin altına sokabilmek, takımı lige çıkarabilmek adına çok kısıtlı bir zamanımız vardı. Çünkü öncelikle takımı yaşatabilmek gerekiyordu, bu nedenle yeterli ölçüde sportif proğramlama yapacak vakit bulamadık. Ki lisansların son günü saat 16:45 te son 15 dk. Kala transfer tabelamız açıldı. Bu süreçte ertesi gün liğin başlangıç maçı olan 1461 Trabzon deplasmanına takımımızı lisansları olmadan göndermiştik ve Trabzonda lisansların çıkıp çıkmadığını stresli bir şekilde takipteydiler. Allahın izni ile en zor 1. Adım ı başarmanın mutluluğu içerisinde lisansları maçın oynanmasına 3 saat kala araba ile yetiştirebildik. En büyük ve en stresli engelimiz buydu.
Sonraki süreçte kendi gurubumuzda birçoğu il takımlarından oluşan 3milyon, 5 milyon bütçeler ayırılarak kurulan takımlar karşısında kendi takımımızın fazlasıyla mütevazi, genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu olduğunun da farkındaydık. Ve nitekim Geride bıraktığımız 7 lig maçında bir oyuncusunun bütçesinin bizim komple takımımızın bütçesi kadar olan takımlar karşısında ortaya koyduğumuz direncin bir çoğumuzun taktirini topladığını düşünüyorum. Bu yönüyle geçen sezondan ilk 11 oynayan sadece 2 oyuncusunun bulunduğu tamamı yeni kurulan bir takım için ortaya koyduğumuz mücadele bizim de inancımızı artırmıştır. Yönetimimizin bu süreçte göreve geldiğimizden bugüne kadar ki ilk transferi ligin en tecrübeli hocalarından olan Fahrettin sayhan hocamız olmuştur. 1. transferimizle başlamakla birlikte bu uzun maratonda her geçen gün eksiklerimizi hızla tespit edip tamamlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnancımız çok güçlü ve tamdır. İnancımız Kırıkhan halkının futbola olan heyecanını yeniden kazandırmak, kırıkhansporu mümkün olduğu kadar borçlandırmadan ekonomik ve sportif olarak daha ileriye taşımak, futbol kamoyun da ki vizyonu nu layık olduğu yerlere getirmek, Kırıkhan sporu daha fazla sporseverin temsil etmesini sağlamak, fiziki olarak türkiyenin en büyük üye sayısına sahip kulüpleri arasında yer almasını sağlamak, kendi gelirleri ile ayakları üzerinde durabilecek bir şehir kulübü haline getirmektir. Fakat bunları sizler olamadan yapmak çok zor, sizlerde inancınızı kaybederseniz... iş te o zaman aslında şimdiye kadar verilen mücadelenin amacını ve hedefini kaybettirirsiniz.
Şu ana kadar gelinen süreçte 1milyon türklirasının üzerinde harcamalar yapılarak kulubün üzerindeki tüm hacizler ve kısıtlamalar kaldırıldı, yeni sezon futbolcu ödemelerinin bir kısmı yapıldı, ve bu harcamaları önümüzdeki dönemde şeffaf birşekilde biloançolar halinde kamoyuyla paylaşımlarda da bulunacağız. Bu paranın sadece 12.000,00 TL si taraftarlarımız tarafından başlatılan kampanya neticesinde toplandı, rakam az olmasına rağmen yinede duygusal bir bağ kuruyor olabilmemiz başlangıç açısından sevindrici bir durumdu, burdan ayrıyeten o hassasiyeti gösteren sporseverlere tekrardan tsk etmek istiyorum. Biz bir tafarftan yaparken bir taraftan bozmaya çalışan halen icra ve hacizlerle haksız ve kötü niyetli hukuksal bilek hareketleri yapan insanlar, ligin henüz başında olmamıza, ligin bitmesine henüz 27 hafta gibi uzun bir süreç varken takımı düşüren, olumsuz algı yapmaya çalışan art niyetli şahıslar, mücadele ettiğimiz takımların hoca ve futbolcuları ile dirsek temasında olan sözde memleket çocukları ve sosyal medya üzerinden şu ana kadar ortada yokken borçlar temizlendikten sonra takıma sahip çıkmaya çalışan şovmenlere de sizler yanımızda olduğunuz sürece fırsat vermiyeceğimizi de bilmenizi istiyorum. Şeffaf bir anlayışla başladık o şekilde de yolumuza devam ediyoruz ve allahın izni ile tek delikli kuruşun hesabını verebilecek hakimiyetteyiz. Bu süreçte tek özentimizin ise deplasman maçlarında sıkça karşılaştığımız halkın taraftarı, siyasetçisi, mülki amirleri ile birlikte hepyekün kendi şehrinin takımına, sosyal algısına heyecanla sahip çıkmaları olmuştur. Buradan birkez daha bu takımın, şehrin en büyük sosyal olgusunun herbirinize ayrı ayrı ihtiyacı olduğunu, ihtiyacımızın olduğunu bilmenizi istiyorum. Siz yoksanız bir kişi eksiğiz.... "
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet