Skip Navigation Links

İl Olmayı Hak Etmiş Ve İl Yapılmamış İskenderun'u Çok İyi Tanıyorum

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, İlçe Kongresine katılmak için geldiği İskenderun'da esnaf ziyaretinde bulundu.

Politika   A+a-

İl Olmayı Hak Etmiş Ve İl Yapılmamış İskenderun’u Çok İyi Tanıyorum
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Yalçın Topçu, İlçe Kongresine katılmak için geldiği İskenderun’da esnaf ziyaretinde bulundu.
Kalabalık partili grubuyla ve İskenderun İlçe Başkanı Halil Akkaya ile birlikte esnafları gezen BBP Genel Başkanı Topçu’ya künefe ikramı yapıldı. Künefe yerken gazetecileri de yanına isteyen Topçu, bir süre 8. Gün Gazetesi ve 8. Gün Haber www.hatayhaberleri.org Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Gökhan Gökpınar’la sohbet ederek, İskenderun’u çok iyi bildiğini ve sorunlarına da vakıf olduğunu söyledi.
Bölgede daha önce işi nedeniyle bulunduğunu söyleyen BBP Genel Başkanı Topçu, il olmayı hak ettiği halde il yapılmayan İskenderun’u sosyal, kültürel ve ekonomik boyutuyla detaylandırarak gazetecilere bilgilerini aktardı.
Künefe yedikten sonra hesabı da kendisi ödemek isteyen Yalçın Topçu, masadan kalkarken 50 TL bıraktı. Genel Başkanının hesabı ödediğini öğrenen İlçe Başkanı Halil Akkaya, sitemli bir yüz ifadesiyle yanındakilere kızdı.
 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet