Skip Navigation Links

Dasifed’ten Osmaniye Yeni Valisi’ne Nezaket Ziyareti

DASİFED, Osmaniye Yeni Valisi Ömer Faruk Coşkun’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Dasifed’ten Osmaniye Yeni Valisi’ne Nezaket Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye illerini kapsayan Doğu Akdeniz (TR63) Bölgesi’nin en geniş tabanlı iş dünyası STK’sı olan DASİFED, Osmaniye Yeni Valisi Ömer Faruk Coşkun’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.
 
 Doğu Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısını geçtiğimiz Pazartesi günü Osmaniye’de OSİAD ev sahipliğinde yaptı. Toplantı öncesi DASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri beraberindeki Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke ve Osmaniyeli iş adamlarının eşliğinde Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
 
Osmaniye Valiliğinde gerçekleşen ziyarette Başkan Kılıçlar, DASİFED hakkında kısa bilgi vererek başladığı konuşmasına Yönetim Kurulu Üyeleri’ni tanıtarak devam etti. Coşkun’a DASİFED’in bölgede gerçekleştirdiği Ticaret Köprüsü etkinlikleri hakkında bilgiler verildi, ayrıca Hassa’ya kurulması planlanan Hassa OSB’nin de takipçisi oldukları belirtildi. Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, DASİFED’in kendilerine bu nazik ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek DASİFED’in bölgedeki çalışmalarını tebrik etti.
 
Osmaniye Valisi Coşkun’nun makamında gerçekleşen ziyarete DASİFED Başkanı Mehmet Kılıçlar, DASİFED Başkanvekili Faruk Ekinci, ATSİAD Başkanı Züher Bulgurcu, OSİAD Başkanı Alparslan Yücel, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, DASİFED Yönetim Kurulu Üyeleri Müfit Tennioğlu, Mehmet Yıldırım, Genel Kurul Üyeleri Kerem Özdemir, Belgin Ünal, Esra Bağdatlı,  DASİFED Genel Sekreteri Onur Dönmezer ile birlikte Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Teke ve Osmaniyeli işadamları Şakir Yiğit, Alper Kazan, Cengiz Şaşmaz katıldı.
 
 Ziyaret sonrası DASİFED Ekim ayı Yönetin Kurulu Toplantısı için Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası’na geçildi. Toplantıda bölgede yapılacak projeler ve Doğu Akdeniz Özel Ekonomi Bölgesi çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet