Skip Navigation Links

Bu ‘Cihan’da ‘İnci’ Gibi Parla; Mila Bebek

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, üçüncü kez dede olmanın heyecanını yaşadı.

Bu ‘Cihan’da ‘İnci’ Gibi Parla; Mila Bebek

Gündem   A+a-

 
 
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, üçüncü kez dede olmanın heyecanını yaşadı.
 
 
Bu ‘Cihan’da ‘İnci’ gibi parla; Mila Bebek
 
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın oğlu Cihan Culha ilk kez baba olmanın sevincini yaşadı. Eşi İnci Culha’nın kız çocuğu dünyaya getirmesiyle babalık duygusunu tadan Cihan Culha, kızına Mila ismini verdi. İskenderun Özel Gelişim Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Çelikol’un başarıyla gerçekleştirdiği operasyon sonrası 2 kilo 500 gram olarak dünyaya gelen Mila Bebek ve annesi İnci Culha’nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
 
Daha önce kızı Duygu Culha Tekin’in Erk ve Karer adını verdikleri çocuklarıyla iki erkek torunla dede olmanın sevincini yaşayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Mila bebekle üçüncü kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı. Ailelerine yeni katılan üçüncü torunu Mila Bebeği ilk kez kucağına aldığında ilk torundaki gibi oldukça heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmayan Başkan Nazım Culha ile bebeğin doğumunu heyecanla bekleyenler arasında yer alan babaanne Selda Culha’nın üçüncü kez torun sahibi olmalarının mutluluğu gözlerine yansıdı.
Her torunda ayrı bir duygu yoğunluğu yaşandığını ve her torunun da ayrı bir yeri olduğunu söyleyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Her torun insana farklı duygular hissettiriyor. İlk torunum Erk’e kardeş olan Karer bebeğin ardından, ailemize yeni katılan Mila bebekte bizlere daha farklı duygular yaşattı. Allah bu duyguyu herkese yaşatmayı nasip etsin” dedi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet