Skip Navigation Links

Samandağ Eski İçmesuyu Hatları Yenileniyor

HATSU, Samandağ ilçesi genelinde işlevini yitirmiş içmesuyu şebekelerinde yenileme çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi.

Samandağ Eski İçmesuyu Hatları YenileniyorWeb
TV

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Samandağ ilçesi genelinde işlevini yitirmiş içmesuyu şebekelerinde yenileme çalışmalarının sürdürdüğünü bildirdi. 
 
İl genelinde “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle kullanıma elverişsiz ve su kaybına sebep olan içmesuyu hatlarında yenileme çalışmalarının devam ettiğine vurgu yapan İdare, Samandağ Çiğdede Mahallesi’nde deforme olan boruların yerini dayanıklı ve temiz borulara bıraktığını bildirdi.
 
Çekilen yeni hat ile Samandağ sahil kesiminde bulunan Samandağ Şehir Stadı’nın da içmesuyu ihtiyacını gidereceğini aktaran Genel Müdürlük, çalışma kapsamında mahalleye 63’lük borularla 800 metre yeni içmesuyu hattının döşenerek içmesuyu probleminin önüne geçildiğini bildirdi.   
 
Çalışmaların hızlı, kalıcı ve eksiklerin giderilmesine yönelik il genelinde hayata geçen içmesuyu projelerinin sürdüğünün altını çizen HATSU, çalışma sayesinde paslı, kireçli ve içi toprak dolu borulardan kurtarılmaya devam edileceğini kaydetti.
Samandağ Eski İçmesuyu Hatları Yenileniyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet