Skip Navigation Links

Bu Çalışma ile Vatandaş Refaha Kavuşacak!

Avcılarsuyu Mahallesi'ne 1400 metre içme suyu hattı

Bu Çalışma ile Vatandaş Refaha Kavuşacak!Web
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içmesuyunun yetersiz geldiği ve kullanılan boruların eski olması nedeni ile oluşan sorunları gidermek amacıyla verdiği mücadeleyi sürdürüyor.
 
HATSU’nun kurulmasından bu yana Hatay’ın 15 ilçesinde vatandaşların daha rahat bir şekilde yaşam sürdürebilmeleri adına içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında yenileme çalışmalarının devam ettirildiğinin altını çizen HATSU Genel Müdürlüğü, vatandaş memnuniyeti odaklı projeler sayesinde eksiliklerin giderilerek sorunsuz bir altyapının hedeflendiğini aktardı.
 
Arsuz ilçesine bağlı Avcılarsuyu Mahallesi’nde oluşan içmesuyu sorununa çözüm geliştirmek amacıyla çalışma başlatan İdare, bölgede bulunan su deposundan mahalleye içmesuyu iletmek amacıyla 110’luk borular ile 1400 metre yeni içmesuyu hattının döşeneceğini bildirdi.
 

Yapılan Hizmetlerden Memnunuz 

 
Yapılan çalışma hakkında ki görüşlerini HATSU Muhtarın Sesi mikrofonlarına ileten Avcılarsuyu Mahalle Muhtarı Mehmet Dereboğaz, “başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali ile ekiplerine teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerden dolayı memnunuz. Gerekenleri yaptıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Çalışmanın tamamlanması ile içmesuyu sorununun sonlanacağını ifade eden Muhtar Mehmet Dereboğaz, “bu çalışma ile içmesuyu sorunu inşallah bitecek ve vatandaşlarımız refaha kavuşacaktır. Suyu rahat bir şekilde içecektir. Vatandaşların düşünceleri ise rahat bir şekilde yolundan geçmek ve rahat bir şekilde suyunu içmektir. Talepleri ettikleri bunlardır. Biz başta başkanımız olmak üzere bütün ekiplere yaptıklarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Bu Çalışma ile Vatandaş Refaha Kavuşacak! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet