Skip Navigation Links

Evde Bakım Hizmetlerim Ekipleri Aralıksız Çalışıyor

Hatay BB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki 'Evde Bakım Hizmetleri' ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Evde Bakım Hizmetlerim Ekipleri Aralıksız Çalışıyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyük Şehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesindeki "Evde Bakım Hizmetleri"  ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 
Yaşlı,kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret eden ekipler; ev temizliğinden,kişisel bakıma kadar olan hizmetleri yerine getiriyor.
 
Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren  ekiplerin yaptıkları hizmetler gün geçtikçe büyük takdir topluyor.
 
Evde Bakım Hizmetleri 3.bölge sorumlusu Nevra Dolapçıoğlu çalışmalarını 2 ekip halinde sürdürdüklerini belirterek " Amacımız toplumun her kesimindeki vatandaşlarımıza dokunarak huzur ve mutluluğunu sağlamaktır"dedi.
 
Çalışmalarını 6 ilçede (İskenderun,Arsuz,Belen,Payas Dörtyol ve Erzin) sürdürdüklerine dikkat çeken Dolupçıoğlu,günde 6 ev ziyareti yaptıklarını ve her ay ortalama 200 bakıma muhtaç vatandaşımıza ulaştıklarını belirterek şunları söyledi." İlgili birimlerimizce belirlenen bakıma muhtaç vatandaşlarımızın ev temizliklerinin yanısıra saç sakal ve  tırnak kesimi gibi   kişisel bakımlarını da yapıyoruz. Başkanımız Lütfü Savaş'ın talimatları doğrultusunda sürdürdüğümüz hizmetler vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor.Sorumluluk alanımızdaki talepleri karşılamak için olanca gücümüzle çalışıyoruz. Kimse Yoksa Biz Varız, Kimse Yoksa Hatay Büyük Şehir Belediyesi Var." 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet