Skip Navigation Links

Gökpınar Ailesi Gençlerin Önünü Açacak..

Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu biraraya gelerek dernek faaliyetleri ve önümüzdeki süreçle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Gökpınar Ailesi Gençlerin Önünü Açacak..

Gündem   A+a-

Hatay'ın Arsuz ilçesinin en büyük ailelerinden Gökpınar ailesinin yaklaşık 3 yıl önce kurduğu Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu olarak biraraya gelerek dernek faaliyetleri ve önümüzdeki süreçle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Gökpınar Zeytin Dalı Derneği, bölgede birlik ve beraberlik ve dayanışma ruhunu yaşatmayı amaçlayan, sadece Gökpınar soyadını taşıyanları değil, diğer akraba topluluklarının da ailenin bir parçası olduğunu hissettiren çalışmalar yapmak için biraraya geldi.

Dernek yönetim ve denetim kurulu üyelerinin Cevat Gökpınar başkanlığında yapılan toplantısında, çeşitli meslek gruplarından genç aile bireylerini dernek çatısı altında aktif görev almaya davet edecek ve yapılacak çalışmalarla da bölgesinde daha aktif bir rol üstlenmiş olacak.

Gökpınar Zeytin Dalı Derneği Başkanı Cevat Gökpınar yaptığı açıklamada şöyle dedi; Dünya'nın ve Türkiye'nin dört bir yanında hayatını sürdüren tüm Gökpınar aile fertlerini ve sevenlerini biraraya getirecek önemli bir buluşmaya vesile olan derneğimiz emin adımlarla yolunda ilerliyor. Birlik ve beraberliğimiz, dayanışma ruhumuz İskenderun ve Arsuz başta olmak üzere tüm bölgeye güç katacak. Çeşitli meslek gruplarında öğrenimini sürdüren veya mezun genç aile bireylerini dernek çatısı altında daha aktif rol almaya davet edeceğiz. Çeşitli meslek gruplarından pırıl pırıl genç aile bireylerinin derneğimize ve ailenin gücüne güç katacağına inanıyoruz. Aile büyüklerimizin her zaman baş tacı edildiğini unutmadan, genç arkadaşlara bayrağı devretmenin zamanı gelmiştir. Bugüne kadar derneğin kurulması ve etkinliklerde katkıları olmuş tüm aile bireylerine teşekkür ediyorum.” 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet