Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE’deTeknik Geziler Hız Kesmiyor

Adana’da faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük 108’inci şirketi olan TEMSA Ulaşım Araçları Ticaret A.Ş. tesislerine‘teknik gezi’ düzenlendi.

İSTE’deTeknik Geziler Hız Kesmiyor

Gündem   A+a-

 
 
İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Meslek Yüksekokulu tarafından, Adana’da faaliyet gösteren ve Türkiye’nin en büyük 108’incişirketi olan TEMSA Ulaşım Araçları Ticaret A.Ş. tesislerine‘teknik gezi’ düzenlendi.
 
İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri sahada da hız kesmeden devam ediyor. Derslerde verilen bilgileri pekiştirmek için ilgili sanayi kuruluşları sık sık ziyaret ediliyor. Bu kapsamda, İskenderun Meslek Yüksekokulu Otomotiv Bölümü öğrencileri düzenlenen teknik gezi ile Adana TEMSA tesislerinegiderek, otobüs üretim aşamalarını yerinde görme ve inceleme imkânı buldular.
 
İskenderun Meslek Yüksekokulu (İMYO) Müdürü Doç. Dr. Selçuk Mıstıkoğlu tarafından koordinasyonu yapılan teknik geziye, İMYOMüdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hakan Kalpakçıoğluve Öğretim Görevlisi Bekir Alpman ile birlikte katılan Otomotiv Bölümü öğrencileri, elektrikli otomobil ve otobüs konusunda Ülkemizdeki önde gelen kuruluşlardan biri olan TEMSA’da ilgili teknolojilerin son durumunu görme fırsatı buldular. TEMSATeknik Eğitim Uzmanı Bülent Köprülü tarafından öğrencilere otobüslerin üretim aşamasından bitimine kadar olan tüm süreçler yerinde gösterildi. BülentKöprülü daha sonra geziye katılan öğrencilere yeni ürünler ve iş hayatı hakkında bilgiler verdi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar