Skip Navigation Links

Genelkurmay Başkanı Akar, İdlib Sınırında Denetleme Yaptı

İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay'daki birliklerde inceleme v

Genelkurmay Başkanı Akar, İdlib Sınırında Denetleme Yaptı

Gündem   A+a-

 
İdlib'deki çatışmasızlık bölgesine gerçekleştirilecek intikal kapsamında, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Hatay'daki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.
 
KOMUTA KADEMESİ ÇIKARMA YAPTI
 
Akar'a Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler ile Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz de eşlik ediyor.
 
HAKAN FİDAN DA BÖLGEDE
 
Heyetteki bir isim ise özellikle dikkat çekti. Milli İstihbarat Teşkilat Müsteşarı Hakan Fidan da, komutanlarla birlikte bölgedeydi. Fidan'ın, bölgeden toplanan istihbari bilgiler konusunda komuta kademesine bilgi verdiği öğrenildi.
 
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "Orgeneral Hulusi Akar tarafından bölgede bulunan birlik komutanlarının da katılımıyla son gelişmelerin değerlendirildiği bir toplantı yapılmış olup, faaliyetlerin planlandığı şekilde icrasına devam edilmektedir. Orgeneral Hulusi Akar'a söz konusu ziyaret ve çalışmalarda MİT Müsteşarı Hakan Fidan da eşlik etmiştir" denildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet