Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Culha’dan Adaletin Temsilcilerine Ziyaret

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun'a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi

Başkan Culha’dan Adaletin Temsilcilerine Ziyaret

Gündem   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun'a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ile 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Çağlarsu’nın ardından Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan'ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledi. CHP Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin, belediye meclis üyesi avukat Semir Korkmaz ve belediyenin avukatı Aslı Çalış Neslioğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Nazım Culha, hoşgörü, huzur, kardeşlik ve barış şehri Hatay’ın minyatürü olan Arsuz’un güvenlik ve asayiş yönünden de sakin ve huzurlu bir yapıya sahip olduğuna vurgu yaptı.
Kabulden dolayı ilçeye yeni atanan İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ile 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali Çağlarsu’ya teşekkür eden Başkan Nazım Culha, hayırlı – uğurlu olması temennisiyle yeni görevlerinde başarılar diledi.
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol da Tarsus'ta da görev yaptığını ve ilçeye yabancı olmadığının altını çizerek,  gerçekleşen ziyaretten dolayı Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve ekibine teşekkür etti.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar