Skip Navigation Links

Hatay Günlerinde Kırıkhan Standına Büyük İlgi

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ İstanbul'daki Hatay Günleri'nde Hatay’lı hemşerileriyle Bir araya Geldi.

Hatay Günlerinde Kırıkhan Standına Büyük İlgi

Gündem   A+a-

 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ İstanbul'daki Hatay Günleri'nde Hatay’lı hemşerileriyle Bir araya Geldi.
 
Hatay yöresel ürünlerinin sergilendiği ve bu yıl 7.cisi düzenlenen ‘Hatay Günleri’ etkinliği 4 Ekim Çarşamba günü İstanbul Maltepe Etkinlik alanında başladı.
 
Hatay’ın kültürel özelliklerini ve yöresel ürünlerini tanıtmak amacıyla düzenlenen İstanbul’da Hatay Günleri etkinliğinde Kırıkhan Belediyesinin yöresel ürünlerini tanıttığı Kırıkhan Standı hemşerilerimizden büyük ilgi görüyor. 
 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ, İstanbul’da düzenlenen Hatay Günleri’nde hemşerileriyle bir araya gelerek Kırıkhan standına uğrayan bütün hemşerileriylesohbet etti.
 
İstanbul halkıyla birlikte Hatay’lı ve Kırıkhan’lı hemşerilerimiz ile medya kuruluşlarının yoğun ilgi gösterdiği Kırıkhan standında açıklamalarda bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, “Yüzyıllardır barış içerisinde yaşadığımız bu coğrafyanın güzelliklerini İstanbul’daki dostlarımızla bir araya gelerek bu yıl İstanbul Maltepe Sahili Etkinlik alanında 7.cısı düzenlenen Hatay Günleri’nde tüm Hatay’lı hemşerilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız Hatay’ın ve Kırıkhan ilçemizin güzelliklerini, kültürünü ve yöresel ürünlerini İstanbul’daki dostlarımızla paylaşmak ve onları ilçemizde yapılan hizmetler ve çalışmalar konusunda bilgilendirmektir.
 
Biz tüm insanları seviyoruz ve onlara değer veriyoruz. Tüm dünyada ve özellikle ülkemizin huzur, barış ve kardeşliğe ihtiyacı olduğu bu hassas dönemde dini, dili, inanışı her ne olursa olsun tüm insanların İstanbul’da 7.cisi düzenlenen Geleneksel Hatay Günleri etkinliğine gelerek birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde, bir arada yaşayan şehrimizin insanlarını görerek kültürlerimizi ve yöresel ürünlerimizi tanımasını istiyoruz. Bizleri standımıza kadar gelerek İstanbul’da yalnız bırakmayan ve ilgisini eksik etmeyen tüm hemşerilerimize en içten duygu ve sevgilerimle teşekkür ediyorum.” dedi.
4-8 Ekim 2017 tarihleri arasında düzenlenen 7.Geleneksel Hatay Günleri Etkinliği, 8 Ekim Pazar günü saat 20’ye kadar devam edecek.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet