Skip Navigation Links

'Durmak Yok Yola Devam'

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili aday adayları düzenlenen toplantıyla partililere tanıtıldı.

Politika   A+a-


Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili aday adayları düzenlenen toplantıyla partililere tanıtıldı. Toyota Plaza’da düzenlenen toplantıya belde belediye başkanları, İl Başkanı İsmail Kimyeci, İlçe Başkanı Musa Kurşun ve partililer katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kurşun, hizmet kervanında yerlerini aldıklarını, 12 Haziran’da teşkilat olarak Hatay’da birinci parti olacaklarını savundu.

 

Aday adayı tanıtım toplantısında açılış konuşması yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Kurşun, “Hatay da birinci parti olacağız. Ondan sonra başbakanımız emir ve görüşünüze hazırız diye sesleneceğiz. Sandıkları patlatırcasına Hatay’dan mesaj vereceğiz. Kavgasız, gürültüsüz seçim dileğimle adaylarımıza başarı diliyorum” dedi.
“Bayramımıza hoş geldiniz” diyerek sözlerine başlayan İl Başkanı Kimyeci, “Hatay’dan seçilecek 10 milletvekili ile ilgili 80 üstünde müracaat mevcut. Bu gurur kaynağıdır. Onları bu kutlu yolda aldıkları karardan dolayı kutluyorum. 20 Mart pazar günü Kapalı Spor Salonunda aday adaylarından ilk 10'da yer alma noktasında teşkilat temayül yoklaması olacak” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından aday adayları kendini tanıttı ve projeleriyle ilgili kısa mesajlar vererek, temayül yoklamasında oy desteği istedi.
Aday adayları Tanışma toplantısında, aday adayları kısa konuşmalarla kendini tanıttı ve destek istedi. Zeynel Abidin Göregen, sanayileşirken geleceğimizin zehirlenmemesi için proje geliştirilebileceğini, kamuda çalışan taşeron işçilerin sorununu takip ettiğini belirtirken, Veysel Yıldırım, “İnsanların en hayırlısı insana faydalı olandır düsturuyla hareket ediyorum” sözleriyle destek istedi. Uğur Feriz, “Tercihler rotamızı belirleyecek. 2023 üzerine kurduğumuz hedefe harç koymak için destek ve dua istiyorum” derken, Osman Alpagül, “12 Haziran seçimi için ter dökmeliyiz. Çıkarken ter dökmeyen inerken ter döker” sözleriyle mesaj verdi. Mehmet Yüksekgönül, işadamı olduğunu anımsatarak, “Sanayici, işadamı olarak yola çıktım” dedi.

En çok alkış alan aday adaylarından eski Hatay Milletvekili Mehmet Soydan, “Beraber yürüdük biz bu yollarda. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Çalıştık, siyaseti dimdik yaptık. 4 yıl dinlendik huzurdayız. Yüreğimde cesaret var. Tuttuğumu bırakmam. At binenin kılıç kuşananın” sözleriyle destek istedi. Kazım Gökmen, “Taş taş üstene taş, iş, aş veren AKP uğruna baş koyan varsa o da ben ve sizlersiniz” dedi. Eski sendikacı İsmail Deliveli, 40 yıldır siyasetin içinde olduğunu, insana hizmet için yola koyulduğunu ifade etti. İbrahim Yaran, “Siyasette durmak yok yola devam diyelim” dedi. Halit Ataoğlu, “Bu kutsal yolda destek ve dua bekliyorum” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet