Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

PD Sarya Güzellik Salonu Hizmete Girdi

Pınar Yardımcıoğlu ve Derya Mengüş ortaklığındaki PD Sarya Güzellik Salonu açılış törenle hizmete girdi.

PD Sarya Güzellik Salonu Hizmete Girdi

Gündem   A+a-

 
Pınar Yardımcıoğlu ve Derya Mengüş ortaklığındaki PD Sarya Güzellik Salonu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ikinci Başkan Uğur Fırat, İskenderun Esnaf Oda Başkanları ve İGC Başkanı Veysel Cıncık’ın da katıldığı açılış törenle hizmete girdi.
 
HESOB (Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası) Başkanı Abdulkadir Teksöz açılış töreninde yaptığı konuşmada, “İskenderun Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Abdulkadir Yardımcıoğlu kardeşimin gelini ve arkadaşının açmış olduğu işletmenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Burada bir istihdam yarattılar bu da İskenderun ve bölgemiz için çok önemli. Ben kendilerine tekrar hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.
 
Pınar Yardımcıoğlu ile Derya Mengüş’ün yaptığı Sarya Güzellik Salonunun açılışı HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ikinci başkan Uğur Fırat ve esnaf oda başkanlarının hep birlikte kurdele kesimiyle gerçekleştirildi.
 
Sarya Güzellik Salonu işletmecileri Pınar Yardımcıoğlu ve Derya Mengüş oda başkanlarına güzellik merkezini gezdirdi ve yaptıkları işlemlerle ilgili bilgiler verdiler.
Açılışa özel kampanya da başlattıklarını ifade eden Pınar Yardımcıoğlu, “Merkezimizde lazer epilasyon, cilt bakımı, kalıcı kaş, manikür, pedikür, ağda işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Açılışa özel komple lazer epilasyon (bayan) 650 TL. Güzelliğine güzellik katmak isteyen herkesi Sarya Güzellik Salonuna bekliyoruz” diye konuştu. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar