Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Polat Alemdar İskenderun'a Geliyor

Necati Şaşmaz’ın başrolde yer aldığı ve Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı Kurtlar Vadisi: Vatan filmi oyuncuları ile birlikte İskenderun'a geliyor

Polat Alemdar İskenderun'a Geliyor

Kültür Sanat   A+a-

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği, Necati Şaşmaz’ın başrolde yer aldığı ve Yönetmenliğini Serdar Akar’ın yaptığı ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filmi oyuncuları ile birlikte İskenderun’a geliyor.
 
Milyonların izlemek için nefesini tuttuğu ‘Kurtlar Vadisi: Vatan’ filmi geçen hafta muhteşem bir gala ile vizyona girmesinin ardından Film İskenderun Cinemaximum Park Forbes Sinema Salonu’nda da gösterime girdi.
 
15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde, Türkiye’nin sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatan film, ‘Polat Alemdar’ ve arkadaşlarının heyecan dolu macerasını 105 dakikalık bir aksiyon ile beyazperdeye taşıyor. Gerçek kişi ve olaylardan yola çıkılarak yazılan senaryonun hikayesi Necati Şaşmaz’a ait.
 
Filmin 8 Ekim Pazar günü İskenderun Cinemaximum Park Forbes’taki  17.00 seansına başrol oyuncu ‘Polat Alemdar’ karakteri ile tanınan Necati Şaşmaz, Güllü lakaplı Erhan Ufak ve filmin bir diğer aktörü Cahit Kayaoğlu katılacak. İskenderunlu sinemaseverlerin oyuncularıyla beraber izleyecekleri Kurtlar Vadisi: Vatan filminin 17.00 seansına yoğun katılım göstermesi bekleniyor.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar