Skip Navigation Links

Kötü Koku ve Taşma Sorunlarıyla Mücadele Sürüyor

HATSU, eskiden döşenen kanalizasyon hatlarında oluşan sıkıntıları gidermek amacıyla yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Kötü Koku ve Taşma Sorunlarıyla Mücadele SürüyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), eskiden döşenen kanalizasyon hatlarında oluşan sıkıntıları gidermek amacıyla yenileme çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
 
Kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının daha önceden yanlış döşenmesi ve taşma ile kötü koku sorunlarına neden olması sonucu muhtelif bölgelerde çalışma gerçekleştiren Genel Müdürlük, özellikle ara sokaklarda bu tip sorunların oluştuğunu yeni hatlar döşenerek ana şebekelere bağlantı yapıldığını aktardı.
 
Merkez ilçe Antakya’ya bağlı Kardeşler Mahallesi’nde yaşam sürdüren vatandaşların şikayeti üzerine harekete geçen HATSU ekipleri, İzmir Caddesi 4. Sokak’ta yaptıkları çalışma kapsamında 200’lük pvc borular kullanarak 100 metre kanalizasyon hattı ile 100 metre yağmursuyu hattı döşeyerek kötü koku ve taşma sorununu giderdi.
 
4 personelin görev aldığı ve vatandaşlara rahat bir nefes aldıran çalışma sayesinde bölgede ki altyapı deşarjı düzene girdiği öğrenildi.
Kötü Koku ve Taşma Sorunlarıyla Mücadele Sürüyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet