Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Satranç Tutkunları Arsuz'da Buluşacak

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, 2017 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası için ilk hamleyi imza atarak yaptı

Satranç Tutkunları Arsuz'da BuluşacakWeb
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Daban ile birlikte bu yıl Arsuz'da dördüncüsü düzenlenecek olan 2017 Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'nın protokolünü imzaladı. Arsuz Belediyesi ev sahipliğinde,  Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle 16 -21 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan şampiyonanın detaylarının da konuşulduğu ziyarette, Satranç Federasyonu Temsilcisi Sultan Daban, satranç sporunun Arsuz'da önemli bir yer edinmesine imkan sunan Başkan Nazım Culha'ya hem şampiyonaya katkılarından, hem de Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu seçimlerindeki desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Üç yıldır Arsuz'da düzenlenen Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'na katılan tüm sporcuların ve hakemlerin ilçeden memnuniyetle ayrıldığını belirten Sultan Daban, "Türkiye Şampiyonası'nın Arsuz'la bütünleşmesi çok güzel, üç yıldır bıraktığı intibalar çok güzel, sporcuların kavuşmaları ve vedalaşmaları çok güzel.. Bu yıl da inşallah sizlerin destekleriyle şampiyonamızın dördüncüsünü 16-21 Ekim'de gerçekleştireceğiz. Sizlere, desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.
 

"Satranç sporunu önemsiyoruz"

Arsuz'da bu yıl dördüncüsü gerçekleşecek olan Türkiye Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası'nın hayırlı - uğurlu olması temennisinde bulunan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, "Satranç sporu, beyin sporudur. Mutlaka desteklenmesi gerektiğine inanıyorum. Ulusal düzeyde bir turnuvanın ilçemizde yapılmasının hazzını bu yıl da yaşayacağız.  Sizin gibi duayen bir isim de işin içinde. Onun için de çok memnunuz. İnşallah bu yıl, şampiyonamızın dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Bu turnuva bizlere büyük bir keyif veriyor. Genç beyinlerin bu yarışmayı yaparken hakikaten gözleri parlıyor. Önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. En büyük katkıyı siz sunuyorsunuz. Sizin şahsınızda Satranç Federasyonu'na teşekkür ederiz. Siz zaten Arsuz'u ve Hatay'ı temsilen federasyon yönetimindesiniz. Sizin satranç sporuna daha nice katkılar sunacağınıza inanıyoruz. Bu turnuvanın da ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.
Belediye olarak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere önem verdiklerini anlatan Başkan Nazım Culha, nikah salonunda bulunan çok amaçlı salonunun yanı sıra  yapım süreci devam eden Gökmeydan Kültür Merkezi'nin tamamlanmasıyla da  ilçeye kazandıracakları yeni salonların kültürel ve sportif bir çok etkinliğe ev sahipliği yapacağına ve ilçedeki salon sıkıntısına da son vereceğine vurgu yaptı.
 
 
Satranç Tutkunları Arsuz'da Buluşacak videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş