Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Payas Belediyesi’nin Kültür Gezisine Olağanüstü İlgi

Yaşlılar Haftası nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşlıların sahiplenilmesi amacıyla verdiği talimatlar doğrultusunda Türkiye’de çeşitl

Payas Belediyesi’nin Kültür Gezisine Olağanüstü İlgi

Gündem   A+a-

 
Yaşlılar Haftası nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşlıların sahiplenilmesi amacıyla verdiği talimatlar doğrultusunda Türkiye’de çeşitli etkinlikler düzenleniyor.
 
Bu talimatlara uygun olarak Payas Belediyesi’nin düzenlediği Payas Kültür Gezisi beklenenden çok daha büyük ilgi gördü. Hatay’ın değişik ilçelerinden etkinliğe katılan yaklaşık 1000 kişiyePayas’ın güzellikleri tanıtıldıktan sonra Sokollu Mehmet Paşa Külliyesi’nde, arasta denilen (çarşı) bölümünde, Osmanlı Mutfağı’nın gözde yemekleri ikram edildi. Yemeğe katılan tüm davetlilerle tek tek merhabalaşan ve kırmızı karanfil veren Bekir Altan; Payas Kültür Gezisi’ne gösterilen bu sıcak ve samimi ilgiye teşekkür etti.
 
Yemekte bir konuşma yapan Bekir Altan, Payas’taki 11.000 öğrencinin tüm kitap ihtiyaçlarının devlet tarafından karşılandığını, belediye olarak kendilerinin de farklı ihtiyaçlar konusunda öğrencilere her türlü katkıyı sağladıklarını belirtti. Başkan Bekir Altan, ‘’ Payas’ta üçüncü camiyi inşaa ediyoruz. Payas’taki camilerimizde para toplanmıyor çünkü Payastaki tüm camilerin hamisi biziz ve tüm camilerin ihtiyaçlarından biz sorumluyuz. İhtiyaç duyulduğunda bir mahalleye cami yapmakta bizim görevimizdir’’ dedi.
 
Yemekten sonra sahile götürülen ve Payas Sahili’nde içecek ikramında bulunulan misafirler, güzel anılarla Payas’tan ayrıldılar.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar