Skip Navigation Links

Doğru Cevabı Birlikte Bulmak İçin Biraraya Geldiler..

İskenderun Doğru Cevap Koleji’nin ilk veli buluşması gerçekleşti..

Doğru Cevabı Birlikte Bulmak İçin Biraraya Geldiler..Web
TV

Eğitim   A+a-

 Bu yıl İskenderun’un en büyük kampüsünde eğitim öğretime başlayan Doğru Cevap Koleji, veli buluşmalarının birincisini gerçekleştirdi. 
Okul, veli ve öğrenci buluşması oldukça renkli görüntülere sahne olurken, bölümlerinde kendilerini ispatlamış başarılı bir ekipten oluşan öğretim kadrosu, derslikleri, laboratuarları, yemek salonu, mutfağı ve kampüsteki yeşil alanların bolluğu ise velilerden büyük takdir topladı. 
Akşam saatlerinde gün batımı öncesi gerçekleşen veli buluşmasına katılan veli ve öğrenciler, öğretim kadrosuyla tanışmak ve okul hakkında daha çok bilgi sahibi olmak adına verimli bir buluşma gerçekleştirdi.
Doğru Cevap Koleji Kurucu Müdürü Cihan Emir, idari kadro ve öğretim kadrosu, veli ve öğrencilerle yakından ilgilenerek, okulun vizyon, hedef ve eğitim sistemi hakkında bilgiler verdiler. 
Doğru Cevap Koleji Kurucusu Cihan Emir yaptığı kısa selamlama konuşmasında, doğru cevabı hep birlikte bulmak adına bir araya geldiklerini ve okul-veli buluşmalarının çeşitli etkinlik ve vesilelerle süreceğini söyledi. 
Bölgenin en büyük yeşil alanı en geniş kampüsünde çok farklı ve kaliteli eğitimin yanı sıra, öğrencilere yaşatarak öğrenme fırsatı vereceklerini belirten Cihan Emir, düşünen, sorgulayan, geleceğe emin adımlarla ilerleyen, özgüveni tam, vatanını ve milletini seven, Atatürkçü, Laik ve Cumhuriyet değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmenin heyecanını yaşadıklarını söyledi ve veli buluşmasına katılan yüzlerce veli ve öğrenciye katılımlarından dolayı teşekkür etti.
 
 
 
Doğru Cevabı Birlikte Bulmak İçin Biraraya Geldiler.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet