Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Seyfi Dingil Ak Parti İlçe Kongrelerine Katıldı

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu belirtti.

Seyfi Dingil Ak Parti İlçe Kongrelerine Katıldı

Gündem   A+a-

 
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu belirtti.
 
Belediye Başkanı Seyfi Dingil,AK Parti Genel Başkan yardımcısı,halkla ilişkiler başkanı ve sivil toplum başkanı ve AK Parti Hatay milletvekilleri ile birlikte Yayladığı,Altınözü,Dörtyol ve Belen ilçe kongrelerine katıldı.
 
KONGRELERİMİZ HAYIRLI OLSUN
 
Düzenlenen kongrelerin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” AK Partimizin İlçe kongrelerinde çok değerli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Yeni ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.
 
AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR
 
AK Parti ile Türkiye'nin sağlıkta, eğitimde, ekonomide, sanayide, tarımda ve turizmde büyük hamleler kaydettiğini, yapılan reformlarla her kesimin kucaklandığını vurgulayan Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”şöyle konuştu:
“14 Ağustos 2001'de çıktığı kutlu yolculukla Türkiye'nin kaderini değiştiren Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ile tüm yol arkadaşlarına minnet ve şükranlarımı sunuyor, kongrelerimizin ülkemiz, milletimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş