Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Kırıkhan Belediyesi, İstanbul'da Hatay Günlerine Hazır

Kırıkhan Belediyesi 04-08 Ekim tarihlerinde İstanbul Maltepe Sahil Etkinlik Alanında düzenlenecek olan

Kırıkhan Belediyesi, İstanbul'da Hatay Günlerine Hazır

Gündem   A+a-

 
 
Hatay Valiliği, Hatiab, Hatayder ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin organizesi ve Hatay İlçe Belediyelerinin destek ve katılımlarıyla 4-8 Ekim 2017 tarihleri arasında İstanbul-Maltepe Etkinlik alanında bu yıl 7.cisi düzenlenecek olan Hatay Günleri fuarında Barış, Hoşgörü ve Kardeşlik şehri Hatay’ın tarihi, kültürel zenginlikleri ve eşsiz mutfak lezzetleri hemşerilerimizle buluşuyor.
 
İstanbul’daki Hatay Günleri Fuarında; Hatay‘ı, kültürümüzü, kardeşlik ve hoşgörü ortamımızı, tarihimizi, medeniyetimizi, yerel yönetimlerimizi, üniversitemizi, sivil toplum kuruluşlarımızı, yöresel ürünlerimizi, binlerce yıllık geçmişi bulunan mutfağımızı kısaca sahip olduğumuz tüm değerlerimizi Türkiye ‘ye tanıtılarak, Ulusal Arenaya taşınması hedefleniyor.
 
Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan YAVUZ yaptığı açıklamada; “İstanbul-Hatay Günlerinde ilçemizi sosyo-ekonomik yönüyle, kültürel etkinlikleriyle, Pamuk, Kavun, Nar, Kömbe ve Hurma gibi yöresel ürünleriyle, tarihi yerlerimizden İslam dininin inanç önderlerinden Bayezıd-i Bistami Hazretleriyle ve ilçemize yaptığımız yerel hizmetlerle tanıtacağız. Fuar için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tüm İstanbul’luları ve İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizi Kırıkhan standımıza bekliyoruz“ dedi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar