Skip Navigation Links

Hatay'ın Projesi Ödüle Layık Görüldü

Mimar Sinan Proje Olimpiyatları, tarihi ve hoşgörü kenti Hatay’ın, Medeniyetler ve Dinler Merkezi Projesi’ni ödüle layık görüldü.

Hatay'ın Projesi Ödüle Layık Görüldü

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilin önemli değerlerini dünyayla paylaşabilmek adına yapmış olduğu çalışmalarda etkileyici projeler üreterek uluslararası platformlarda sunuyor. Farklı ülkelerin katılım sağlayarak en güzel projenin seçildiği Mimar Sinan Proje Olimpiyatlarında Hatay Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı.
MİMAR SİNAN ULUSLARARASI PROJE OLİMPİYATLARINA 36 ÜLKE KATILDI
Bu yıl Kayseri’de düzenlenen ve en güzel projelerin seçileceği ‘Mimar Sinan Proje Olimpiyatları’nda Hatay Büyükşehir Belediyesi yerini aldı. Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Proje Olimpiyatları Organizasyonluğunda gerçekleşen Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatlarına 36 ülkeden 2000 proje, mühendislik, mimarlık, şehircilik ve tasarım ile fikir projeleri kategorilerinde değerlendirildi. Olimpiyata katılan Hatay Büyükşehir Belediyesi ‘Medeniyetler ve Dinler Merkezi Projesiyle’ tasarım ve fikir projeleri kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

 

 

 


Kayseri’de düzenlenen ödül törenine Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı İhsan Çakar ve teknik personeli katılım gösterdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin özel ilgi gösterdiği, olimpiyatta tasarım ve fikir projeleri kategorisi ödülüne layık görülen ‘Medeniyetler ve Dinler Merkezi Projesi’ hakkında bilgi almak üzere Hatay Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret ederek tebrikte bulundu.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet