Skip Navigation Links

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Refik Eryılmaz Mağaracık'ta İzdihamla Karş

Seçim çalışmasını Mağaracık beldesinde sürdüren Milletvekili adayı Av. Refik Eryılmaz Mağaracık beldesinde izdihamla ve gittiği her yerde büyük bir se

Politika   A+a-

CHP Hatay Milletvekili Adayı Av. Refik Eryılmaz Mağaracık’ta İzdihamla Karşılandı
 
Seçim çalışmasını Mağaracık beldesinde sürdüren Milletvekili adayı Av. Refik Eryılmaz Mağaracık beldesinde izdihamla ve gittiği her yerde büyük bir sevgiyle karşılanmaya devam ediliyor.
 
CHP Hatay Milletvekili adayı Av. Refik Eryılmaz seçim çalışmalarını önce Mağaracık beldesinde daha sonra Çevlik esnafını gezdikten sonra Kapısuyu Köyünde sürdürdü.
Toplantılara Belde belediye başkanları; Mağaracık belediye başkanı Zaim Sat, Kuşalanı belediye başkanı Süleyman Ray, Sutaşı belediye başkanı Ayhan Sağaltıcı, Tomruksuyu belediye başkanı İbrahim Dinler, CHP İlçe başkanı Fırat Yılmaz, CHP belediye Meclis üyeleri Av. Anıl Cevahir Can, Sami Gözen ve Sezar Güneş, Bakkallar odası başkanı Necdet Aslan, Kuaförler Odası başkanı Hikmet Tunç, CHP Hatay Milletvekili aday adayı Ertuğrul Gün, Hatay İl Disiplin Kurulu Sekreteri Fevzi Bağdadi , Fevzi Sakallı, Eski CHP İl genel Meclis üyesi Necdet Sin,Avukat arkadaşları ve çok sayıda CHP’li katılarak destekledi.
Mağaracık beldesinde Av. Refik Eryılmaz coşkulu kalabalık tarafından ilgiyle karşılandı.
Mağaracık belediye başkanı Zaim Sat yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Değerli Mağaracık halkı bilindiği gibi genel başkanımızın yaratmış olduğu hava ve güvenle partimize 200’e yakın aday adaylığı başvurusu yapılmıştır. Bunun ne anlama geldiğini sizler çok iyi biliyorsunuz. Partimize olan sempatinin işareti olarak kabul ediyorum. Aday adaylığı için başvuran arkadaşların hepsi birbirinden değerlidir.Samandağ aday adaylarının tümü de değerlidir. Lakin Genel Merkezin araştırması ve tespiti sonucunda yakından tanıdığım kişiliği ve ahlak yapısı mükemmel olan ve partiye 15 yıl hizmeti bulunan değerli insan Av. Refik Eryılmaz’ı aday olarak ilan etmiştir. Bu karar bizleri son derece memnun etmiştir. Çünkü Refik Eryılmaz Samandağ halkını temsil etmede bizleri gururlandıracaktır. Önümüzdeki seçimi Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yapılacak seçimlerin en önemlisi olarak görüyoruz. Biz Mağaracık halkı olarak Partimize özellikle Refik Eryılmaz’a tam desteğimizi sağlayacağımızı belirtmek isterim
Ben ve belde halkımız seçimi kazanmak yönünde elele kenetleneceğimizi beyan ediyorum”
Mağaracık beldesinde büyük coşkuyla karşılanan Av. Refik Eryılmaz buralarda yaptığı konuşmalarda, CHP’nin iktidar olması durumunda Samandağ’ını Turizm cennetine çevireceğini söyledi.
Av.Refik Eryılmaz toplantıda yaptığı açıklamada , “15 Yıldır partiye hizmet ettiğini, partinin her kademesinde görev yaptığını, her ihtiyaç olduğunda yardıma koştuğunu ve milletvekili görevinin gerektirdiği sorumluluk bilinci ile hareket ettiğine inandığını belirterek “ Türkiye’de işsizlik ve yoksulluk giderek artıyor. Bu utanç verici manzaradan ülkemizin bir an önce kurtulması gerekiyor. Bunun da ancak CHP iktidarı ile mümkün olabileceğine CHP iktidarının da çok yakında kurulacağına inanıyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet