Skip Navigation Links

Başkan Nehir ,Engelli Bireylerle Bir Araya Geldi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı engelli bireylerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi

Başkan Nehir ,Engelli Bireylerle Bir Araya Geldi

Gündem   A+a-

 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı engelli bireylerle bir araya gelerek sorunlarını dinlediler ve tekerlekli sandalye dağıtımı yaptılar.Samandağ Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezinde gerçekleşen  etkinlikte  başkan Nehir engelli bireylere yönelik çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Samandağ Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezinde Başkan Nehir’in katılımıyla tekerlekli sandalye dağıtımı yapıldı.
 
Samandağ Belediye Başkanı Mithat  Nehir:”Samandağ Belediyesi Engelli Danışma Merkezi bu yıl faaliyete girdi. Engelli bireylere engelsiz bir yaşam yaratmak için  çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bugün Engelli bireylere tekerlekli sandalyelerini takdim ettik. Merkezimiz engelli bireylere sosyal ve psikolojik destek sağlıyor. Her insan  engelli adayıdır anlayışıyla yaklaşıyor engelli vatandaşlarımızla empati kuruyoruz. Daha kaliteli bir yaşam ,daha iyi koşullar sağlanması adına çalışmalarımız sürdüreceğiz. Bu etkinliklerle bir araya gelerek sorunlarını dinliyoruz. Kent ile ilgili çalışmalarımızda fen işleri, park bahçe,imar … hangi birim olursa olsun bu talepleri dikkate alarak hizmet  üreteceğiz. “dedi.
 
Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Kamacı :” Samandağ Belediyesi olarak ilklere imza atıyoruz.Engelli Danışma ve Dayanışma Merkezimizde engelli bireylere sosyal hayata katılmasını ,psikolojik destek sağlanmasını, medikal desteğin sağlanmasını sağlıyoruz.  Engelli bireylerle empati ve sempati kuruyoruz. Bu bilinçle hizmet üretmek için çalışıyoruz.”dedi
 
Engelli bireyler Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir’e teşekkür ederek, vatandaşların günlük hayatta engelli bireyleri düşünerek hareket etmeleri gerektiğini belirttiler. Engelli Rampalarının  önüne park edilen araçların , sokakta rastgele yola konulan eşyaların yaşamalarını zorlaştırdığını ifade ederek insanların daha duyarlı olması gerektiğini ifade ettiler. Samandağ Belediyesi Engelli Danışma ve Dayanışma merkezinin çok değerli bir fikir olduğunu söylediler. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet