Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bizi Yıpratmak İsteyenlere Fırsat Vermeyeceğiz

AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Ahmet Atıç haftalık yönetim kurulu toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bizi Yıpratmak İsteyenlere Fırsat Vermeyeceğiz

Gündem   A+a-

 İlk defa bir yönetim kurulu toplantısında kürsüden açıklamalarda bulunan Atıç yönetim kuruluna hitaben yaptığı konuşmasında, fitne ve fesatçılara adeta ateş püskürdü. Birilerinin son zamanlarda rant elde etmek için iftiralar attığını belirten Başkan Atıç, avukat arkadaşı ile ilgili olarak zamanlamanın ve mekanın manidar olduğuna dikkat çekti.
 
AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç haftalık yönetim kurulunda yaptığı konuşma da teşkilatları yıpratmaya yönelik çalışmalara asla fırsat vermeyeceklerini belirterek, “Haksızlığa karşı, zulme karşı bir duruş ortaya koymamız lazım. İl yönetim kurulumuzda aylardır, yakın zamanda da hepimizin malumu bir takım hadiselerin yaşandığı bir süreci yaşıyoruz. Bu mesele bu dava kişilere muasır davalar değildir. Bu mesele bireysel anlamda yaşanan sıkıntıları yada bir takım zorlukların müyesser kaptırılması gereken ve teşkilatları bu noktada sıkıntıya sokan büyük bir davadır. O yüzden burada umutsuzluğa kapılmak, burada birilerinin bu teşkilatların üzerinde moralsizlik oluşturarak bu teşkilatları yıpratmaya yönelik çalışmalarına asla fırsat vermeyeceğiz. Zira bir Ahmet gider, bin Ahmet gelir. İlk gün ne hissediyorsak bugün de aynı şeyi hissetmek zorundayız. Emanetinizin omuzlarınızda olduğu her vakit görev bilincinin dışına çıkmayın. Bizim işimiz dedikodu, fitne fesat peşinde koşmak değil. Bundan sonra ki yol yürüyüşümüzde aynı kararlılıkla yolunuza harfiyen devam etmesini rica ediyorum” dedi.
 
Ahlaksız siyaset hesabı yapanların AK Parti Teşkilatı üzerinde oyunlar oynadığına dikkat çeken Başkan Atıç, "Yakın bir tarihe kadar özellikle sosyal medya üzerinden, birilerinin rakip gördüğü ahlaksız siyaset anlayışı üzerinden, birilerinin nemalanmak, rant elde etmek için bir saldırı ve bir iftira ile karşı karşıyayız. Ancak yakın bir tarihte hukuka her zaman için saygı duyduğumuz, hukuku her zaman için bu yaptığımız çalışmaların üzerinde gördüğümüz, ancak geldiğimiz nokta da bizi üzen bir takım adımlara şahit olduk. Oysa ki avukat arkadaşım çağrıldığında herkesten fazla ifade verebilecek ve bu ifadelerde kamuoyunu aydınlatabilecek, üzerine atılan iftiraları bertaraf edebilecek durumdaydı. Ama zamanlaması, yeri, mekanı süreci ve bu işi tetikleyenlerin maalesef baktığımızda fotoğrafı çok net görüyoruz. Bu bir hukuki süreç ve bu süreçle ilgili çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Kimin tuzağı varsa, Allah’ın tuzağı daha büyüktür. Sıkıntılı günler geçiyor olabilir ama bizim fıtratımızda bizim duamızda yer olmayacak. Birileri 2019’un hesabını yaparken, AK Parti Teşkilatı’nın karşılarında olmaması lazım. Birileri 2019’un hesabını yaparken bu teşkilatın güçlü olmaması lazım, Milletvekilleri ile belediye başkanlarıyla İl- İlçe, kadın tüm örgütleri ile birliğini dağıtmak ve bu teşkilat içerisindeki gücü kırmak gerektiği maalesef inancındalar. Ahmet Atıç İl Başkanı olmayabilir, herhangi bir makamı, görevi icra etmiyor olabilir, ama bir şeyi unutuyorlar. İsimlerin önünde ki sıfatları kaldırabilirsiniz, makamlar olarak görülen bir takım görevleri kaybolmasına zemin hazırlayıp hesap içerisinde olabilirsiniz. Ama unuttuğun bir şey var ki gönlünüzdeki Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgiyi asla bitiremezsiniz. Belki şahsıma ve bu teşkilatlardaki insanlara karşı bir takım iftira ve karalama kampanyası ile siyasi partimize zarar verme düşüncesi ile hareket etmiş olabilirsiniz ama şunu unutmayın ki güneş balçıkla sıvanmaz. Elbette Allah’ın dediği olur, ancak bizler bu süreci omuz omuza ve yapılan tuzakları bir bir anlatarak milletimize alnımızın akıyla hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah bizi davaya hizmetten geri bırakmasın. Bizim içimize fitne sokmak isteyenlere, teşkilatımızın en alt tabakasından en yukarıya kadar hainlik içerisinde sözde bir takım plan ve programla alt etmeye çalışanlara Allah fırsat vermesin” dedi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş