Skip Navigation Links

1.Hatay Medeniyetler Kupası Turnuvası Başladı

HBB Basketbol şube sorumlusu Bayraktar,Başkan Savaş'a teşekkür etti.

1.Hatay Medeniyetler Kupası Turnuvası Başladı

Spor   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından düzenlenen 1. Hatay Medeniyetler Kupası turnuvası ligde ve Avrupa’da mücadele eden HBB Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Fenerbahçe, Ormanspor ve Bornova Becker Spor kulüplerinin sporcularının ve yöneticilerinin katılımıyla HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezinde düzenlenen kokteyl ile başladı. 
 
Kokteyle Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve eşi Prof. Dr. Nazan Savaş, HBB Genel Sekreteri Prof.Dr. Mehmet Maden, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, HBB Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar katıldı.
 
HBB BASKETBOL ŞUBE SORUMLUSU BAYRAKTAR,  BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
 
1.Hatay Medeniyetler Kupası Turnuvasının açılış konuşmasını yapan Basketbol Şube Sorumlusu Serhat Bayraktar,  “Başkanımızın altyapıya ve tesisleşmeye verdiği önemden dolayı sadece basketbolda değil diğer branşlarda da önemli başarılara imza atıyoruz. Hatay’ın spor şehri olması noktasında ciddi yatırımlar yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
BAŞKAN SAVAŞ, ‘‘TURNUVAYA KATILAN TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM’’
 
Hatay’ın her noktasını eğitim, kültürel ve sportif faaliyetlerle nakış nakış işleyen Başkan Savaş, “Takım ve bireysel sporlarda yaklaşık 2000 sporcuya hizmet veren Hatay’ın adının duyulmasında sporun gelişip yaygınlaşmasında etkili bir tesise sahibiz. Bu tesislerin daha iyilerini Hatay’ın tüm ilçelerine yapma gayretindeyiz. Bugün bizleri onurlandıran takımlarımıza, teknik ekibe, yöneticilerimize ve sporcu kardeşlerimize hoşgeldiniz diyorum. 3 günlük turnuvada yenenin yenilenin önemli olmadığı fair play çerçevesinde seyir zevkinin ve kalitenin yüksek olduğu, bizleri coşturacak maçlar temenni ediyorum. Takımlarımıza ligde ve Avrupa yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet